9. Biwak Zimowy n.p.m. (21-23.02.2014)
Iva pisze:Na WinterCamp 2014 na Turbaczu płacili po 299 zł.
Z ciekawosci- za co ta kasa skoro spanie we wlasnym namiocie i wlasne zarcie? jakas zbiorka na cel charytatywny moze (np. tak jak na Złombolu) ?
Ostatnio zmieniony 2014-03-06, 18:43 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
buba pisze:Iva pisze:Na WinterCamp 2014 na Turbaczu płacili po 299 zł.
Z ciekawosci- za co ta kasa skoro spanie we wlasnym namiocie i wlasne zarcie? jakas zbiorka na cel charytatywny moze (np. tak jak na Złombolu) ?
Po prostu za szkolenie.
Komercyjne firmy biorą za 2-3 dni szkolenia górskiego, lawinowego itd. po około 300 zł (za samo szkolenie też bez noclegów, żarcia itd.), tutaj jest o połowę taniej.
Wiedza też jest towarem i nie jest za darmo.
Basia Z. pisze:Po prostu za szkolenie.
Komercyjne firmy biorą za 2-3 dni szkolenia górskiego, lawinowego itd. po około 300 zł (za samo szkolenie też bez noclegów, żarcia itd.), tutaj jest o połowę taniej.
Wiedza też jest towarem i nie jest za darmo.
nes_ska pisze:Poza tym prowadzą to jacyś ludzie, którzy muszą dojechać na miejsce, nocować, przygotować się do swojej pracy... Myślę, że cena jest całkiem niezła, zważywszy na to, że było atrakcyjnie, z tego co zaprezentowała Iva
To juz rozumiem. Nie wiem czemu jakos wczesniej wogole nie rozwazalam tego w opcji szkolenia tylko wspolnej imprezy w gorach i stad zdziwienie. Dzieki za wytlumaczenie.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"