Pętla wokół Żabnicy - zakręcony dzień w Beskidzie Żywieckim.
- Tępy dyszel
Trasa lekko dziwaczna ale bardzo malownicza. Moim zdaniem warto docenić Prusów - bardzo ładne widoki a różne strony a szczyt ten, jest rzadziej odwiedzany po nieco na uboczu od głównych szlaków.
Ps. Przereklamowane jagodzianki w schronisku na Boraczej jadłeś ? Aha....herbata ,,korzenna" dużo lepsza, daje ,,w palnik" mimo, że nie ma alkoholu.
Ps. Przereklamowane jagodzianki w schronisku na Boraczej jadłeś ? Aha....herbata ,,korzenna" dużo lepsza, daje ,,w palnik" mimo, że nie ma alkoholu.
Ostatnio zmieniony 2022-09-03, 16:39 przez Tępy dyszel, łącznie zmieniany 1 raz.
Tępy dyszel pisze:Trasa lekko dziwaczna ale bardzo malownicza. Moim zdaniem warto docenić Prusów - bardzo ładne widoki a różne strony a szczyt ten, jest rzadziej odwiedzany po nieco na uboczu od głównych szlaków.
Tak trochę inna, bo jakby dwie trasy w jednej, trzeba wyjść zejść i jeszcze raz to samo
Jagodzianki wyglądają naprawdę nieźle, ale nie jadłem.
A mi się podoba to podejście asfaltem przez Milówkę. Ale następnym razem pójdę przez Dadoki.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Piotrek pisze:Wiolcia pisze:[
Rzuć tutaj pomysłem, niech inni też skorzystają.
Sokół celnie wytypował, przez Dadoki .
Może odrobinę dłużej ale zdecydowanie ładniej.
[url=https://images89.fotosik.pl/617/18f638d7be895ce9.jpg]Obrazek[/URL]
Aaaaa i jeszcze jedna zmiana ciut wcześniej ale na prawdę bardzo malownicza. Z tym, że to już dla całej pętli Adriana sporo wydłuży. Ale w jakiejś mniejszej kombinacji też warto
Adrian pisze:Jagodzianki wyglądają naprawdę nieźle, ale nie jadłem.
Słusznie.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Sebastian pisze: choć byli tacy, co mówili że taka sobie.
I dalej tak mówią
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :