Ludzie bywają małostkowi. Tu wyraźnie widać działanie KARMY, która podobnie jak Bóg za dobre wynagradza, a za złe karze.
Nie można pozwolić na to, by nami zawładnęły złe emocje i złorzeczyć (kląć), bo narażasz swą duszę na potępienie.
Gdybyś myślał pozytywnie, że sprzęt był stary (statyw się telepał, obiektyw aberrował), to znalazłbyś sakiewkę z poganami na nowy sprzęt. Tu winna jest natura ludzka - nie idź tą drogą. Zło dobrem zwyciężaj.
Jak się wkurzyłem pod Luboniem
Każdemu, co kto lubi. Kiedyś robiłem dużo zdjęć, teraz rzadko czuję taką potrzebę.
Ostatnio wbrew sobie wziąłem aparat (kupiłem promocyjnie małpę z dużym zoomem za śmieszne pieniądze), ale muszę znaleźć sposób jego noszenia umożliwiający szybki dostęp. Pokrowiec na pasku na szyi mnie wkurza, bo dynda. W plecaku źle, bo trzeba ściągać do zdjęć. Jakoś na pas biodrowy muszę to chyba przyczepić. Albo (najprościej) wrócić w górach do zdjęć z komóry.
Ostatnio wbrew sobie wziąłem aparat (kupiłem promocyjnie małpę z dużym zoomem za śmieszne pieniądze), ale muszę znaleźć sposób jego noszenia umożliwiający szybki dostęp. Pokrowiec na pasku na szyi mnie wkurza, bo dynda. W plecaku źle, bo trzeba ściągać do zdjęć. Jakoś na pas biodrowy muszę to chyba przyczepić. Albo (najprościej) wrócić w górach do zdjęć z komóry.
Ostatnio zmieniony 2021-04-10, 16:27 przez Prezes, łącznie zmieniany 1 raz.
Prezes pisze:Każdemu, co kto lubi. Kiedyś robiłem dużo zdjęć, teraz rzadko czuję taką potrzebę.
Zrobiłeś krok w przód, nie rób jednego w tył
Pokrowiec jakiś kupisz na bank.
Cierpienie Turystyczne .
Kurwa, służącego sobie zatrudnijcie do noszenia aparatu.
Kurwa, służącego sobie zatrudnijcie do noszenia aparatu.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu