laynn pisze:To dla byłych adminów.
Na razie prawda jest taka - że Nadadmin Vis nie usunął nam jeszcze uprawnień i nadal figurujemy z Piotrkiem w loży władzy.
Jako słupy, ale jednak.
Adrian pisze:Wyrchgóra i kaniony, tamte okolice znam od dzieciaka
Dobromił pisze:SKS - Starość, Kurwa, Starość.
Piotrek pisze:A fiołek...może wonny?
To są okolice Goleszowa? Jezioro, kamieniołom, takie sprawy? Warto? A te kaniony to co?
Piotrek pisze:Raz widziałem śnieżycę, w Kiełbasowie koło kaplicy ale to była nasadzona
A tak to nie trafiłem u nas. Na jurze owszem ale w moich okolicach nie miałem okazji niestety
Ale sądzę że gdzie będą, właśnie na tym przedpolu gór typu Bucze, Tuł itp. W każdym razie jak trafisz to daj znać
Adrian pisze:To są okolice Goleszowa? Jezioro, kamieniołom, takie sprawy? Warto? A te kaniony to co?
Tak, to te okolice, kaniony to taki wąwóz i miejsca skalne pod Wyrchgórą, teraz jest to już rozpowszechnione, jest nawet szlak i oczywiście pełno śmieci.
Już kiedyś mówiłem że możemy tam zrobić mini zlot z ogniskiem i kiełbaską
ceper pisze:W końcowej części galerii macie minizlot i Wyrchgórę... - https://photos.app.goo.gl/ge25Fy7or4QDbraQ6
ceper pisze:Adrianie, "Pod Księżycem" było jak na księżycu: kropli wody nie stwierdzono.
Piotrek pisze:A w tym, w lutym zrobiłem właśnie w okolicy Smolenia swoją pierwszą fotkę języcznika
Adrian pisze:ceper pisze:Adrianie, "Pod Księżycem" było jak na księżycu: kropli wody nie stwierdzono.
Tam tak jest często, woda jak jest to tylko na wiosnę, choć pamiętam że kiedyś się tam kompaliśmy, jak było gorąco, więc raczej w lecie, no ale to było kiedyś, teraz susza
Na wiosnę pięknie tam kumają żaby i zawsze było tam mnóstwo Traszek, woda była czyściutka i było pełno roślinek wodnych, które zabieraliśmy do naszych akwariów z rybkami, zdarzało się nawet, że i Traszki lądowały w naszych akwariach
marekw pisze:Świetnie wstrzeliłaś się z poszukiwaniem wiosny.Teraz wszystko zasypane.Chyba u mnie postępuje SKS bo coraz bardziej podobają mi się takie niewysokie górki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 136 gości