Świetne są te skałki.
Panowie Kolumbowie, a czy słyszeliście o skałach (całkiem pokaźnych) na grzbiecie Tresna-Kościelec? Bo ostatnio przypadkiem się dowiedziałem, że tam tego sporo...
Na zakręcie
Tomasz pisze:P.S. Piotr, kojarzysz zapewne niewielkie odsłonięcie skalne, tuż przy stokówce na początku drogi z Białego Krzyża, tam w płytach jest niezły wywiew, w planach jest rozkopywanie, a nuż siedzi tam ciekawy system jaskiniowy
Kojarzę, rzuca się w oczy Bardzo możliwe że ta coś jest, co prawda całość pewnie odsłoniła się z gleby przy budowie drogi ale nie zmienia to fakty, że jakiaś jaskinia będzie.
sokół pisze:a czy słyszeliście o skałach (całkiem pokaźnych) na grzbiecie Tresna-Kościelec?
Ze coś jest też słyszałem ale nie byłem. Kiedys na pewno tam pobuszuję
Iva pisze:O nowy termos całkiem nieźle pozuje
Zmiana pokoleniowa można by rzec . Całkiem fajny tylko o ćwiartkę większy od poprzednika co mi zupełnie zaburzyło stosowane dotychczas proporcje przy sporządzaniu zawartości
Ostatnio zmieniony 2015-06-01, 20:13 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrze, relacja na poziomie, ale jej tytuł sugerował mi filozoficzne rozmyślania nad przemijaniem życia (obawiałem się nawet andropauzy w tak młodym wieku), wszak i w życiu szuka się wielu rzeczy daleko, gdy w rzeczywistości są one blisko - podobnie jak ze skałkami i wychodniami. Nie ma sensu ich szukać tam, gdzie ich nie ma, bo im dłużej ich będziesz szukał, to będziesz bardziej przekonany, że ich nie ma
Cieszę się, że to jednak rodzinny wypad w plener ze skałkami na zakręcie
Cieszę się, że to jednak rodzinny wypad w plener ze skałkami na zakręcie
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.