8-02-2014 Skrzyczne i Barania Góra
aniołek pisze:Mi się marzy, przejść tą trasę w zimie(takiej prawdziwej, ze śniegem)...tylko gdzie ta zima...kruca fuks . Wiem, że nie lubicie takich komentów , ale muszem - Super zrobiłeś foty!nowy aparat, filtr? i ta nazwa Kur(n)wica - fajnie się dowiedzieć, że coś takiego produkują .
Nie stary aparat i bez filtru. Oryginały 100% bez obróbki.
- Tępy dyszel
aniołek pisze:Wiem, że nie lubicie takich komentów ,
My tu nic nie lubimy . Bądź dzielna
Facebookowa Grupa dla Beskidomaniaków ;-) - Zapraszam
Kicha, trzeba mieć profil na fejsie, żeby link był zadziałał.
kris75 pisze:Nie stary aparat i bez filtru. Oryginały 100% bez obróbki.
Myślisz, że ktoś w to uwierzy ?
- Tępy dyszel
kris75 pisze:Nie stary aparat i bez filtru. Oryginały 100% bez obróbki.
Tępy Dyszel pisze:Myślisz, że ktoś w to uwierzy ?
No pewnie mnie się zdaję, że widzę ogromnistą różnicę, w porównaniu z poprzednimi fotami . Dyszlu - zapewne jeszcze kliszowym pykał . Tak czy siak, bardzo fajne je masz i brawka
Tępy Dyszel pisze:Kicha, trzeba mieć profil na fejsie, żeby link był zadziałał.
Fikcyjne można stworzyć i F tego nie wywala - Tępy Dyszel - sobie możesz nawet dać, za Imię i Nazwisko . Dopiero zaczynamy, więc jeszcze się tam aż tak dużo "nie dzieje"
Tępy Dyszel pisze:Bądź dzielna
Staram się, ale i tak się Was boję
Ostatnio zmieniony 2014-02-10, 22:03 przez aniołek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Malgo Klapković
Basia Z. pisze:Przysłona i czas regulują naświetlenie i głębię ostrości. Na kolory aż tak dużego wpływu nie mają.
Dokładnie Basiu. Ja jestem przeciwnikiem podkręcania zdjęć , a poza tym nie umie tego robić.
Mój aparat to canon powershot SX110IS więc to nie żadna lustrzanka.Zawsze zdjęcie przynajmniej w górach robię ciut ciemniejsze bo bardziej mi się potem podobają.
- Malgo Klapković
kris75 pisze:Zawsze zdjęcie przynajmniej w górach robię ciut ciemniejsze bo bardziej mi się potem podobają.
Też zawsze robię ciemniejsze. Czasami jak mi wyjdzie jakieś za jasne, to programem Picassa dodaję trochę wiecej cienia. Nigdy nie zwiększam nasycenia koloru, bo to mam ciut (ale tylko ciut) podkręcone w aparacie.
- Malgo Klapković
W skali od -5 do +5 mam ustawione +1
Ale chyba za to nie zostanę ukarany?
Ale chyba za to nie zostanę ukarany?
Ostatnio zmieniony 2014-02-11, 11:47 przez presto, łącznie zmieniany 1 raz.