po tytule spodziewałem się jakiś politycznych podtekstów, a tu nic
I kurde, liczyłem na reportaż z kilku dni - a tu tylko dwa dwa! Ledwo przeczytałem i już powrót do domu? Skandal
Z kibicowskim pozdrowieniem!
_Sokrates_ pisze:Piotrek pisze:A co to za pieśni śpiewała ta smętna ekipa ?
Jakieś ich wymysły - nic wartego uwagi a tym bardziej reklamy
No wlasnie tacy sa najgorsi- zamiast zagrac cos co wszyscy w ekipie znaja, albo cos nowego ale wpadajacego w ucho, zeby wszyscy mogli razem pospiewac, to nie... zapodaja jakies natchnione pseudopoezje wlasnego wyrobu.. Tez nieraz takich spotykalismy.. Pomaga miec swoja gitare i zagrac np. "Beczke piwa" ktorej refren kazdy powtorzy Atmosfera zaraz ulega oczyszczeniu
maurycy pisze:_Sokrates_ napisał/a:
[
Wprawdzie Mateusz to kibic Ruchu, a ja Jagi (obaj w stanie spoczynku) ale co na szkodzi?
a ja Podbeskidzia. Idzie, idzie Podbeskidzie
Ja kiedys dawno temu chodzilam na mecze Polonii Bytom- nawet szalik mialam. Ale jak raz dostalam w leb latajacym krzeselkiem to mi sie odechcialo, zbyt strachliwa jestem na takie sporty ekstremalne Potem mi jeszcze starsi chlopcy zwrocili uwage ze nie nalezy chodzic w tym szaliku po lesie bo w polowie lasu zaczyna sie Zabrze, wiec i szalik trafil do szuflady
Ale jedno jest pewne - fajnie sie gada i pije z kibicami w pociagach.
Wiolcia napisał/a:
A o tym co mi się nie podoba, możemy kiedyś pogadać przy piwku w jakimś beskidzkim schronisku .
Od biedy mogę się zgodzić na Babią zimą
a moze jakas wiata pod Babia latem? Medralowa albo ktorys trojkacik od slowackiej strony?
Ostatnio zmieniony 2015-11-30, 10:20 przez buba, łącznie zmieniany 6 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
- _Sokrates_
_Sokrates_ pisze:intonując najbardziej popularną w Polsce pieśń
Ty się lepiej ciesz, że nikt Cię klawiatury nie pozbawił
_Sokrates_ pisze:Gdy raz trafi się w Tatry nic nie jest już takie same...
Nie bardzo rozumiem o czym piszesz
Z resztą takie są potem tego efekty:
_Sokrates_ pisze:Pierwszy raz w życiu udaje mi się spotkać salamandrę plamistą
_Sokrates_ pisze:Jagiellonia, Podbeskidzie, Polonia Bytom, Zagłębie Sosnowiec - można by zmontować ciekawą koalicję
Laynn pamiętaj! Zagłębie, BKS, Legia
- _Sokrates_
- _Sokrates_