Pogoda faktycznie taka sobie, ja chyba jednak miałam lepszą, debiutując w tych rejonach
Mnie ludzie w ogóleeeee na szlaku nie przeszkadzają Od aniołka tylko słyszałam "Znowu kogoś zaczepiasz!"
Klasycznie po Śląskim czyli Klimczok, Szyndzielnia
Ale ja nikogo nie zaczepiałam! To oni mnie zagadywali, ale aniołek przychodził zawsze wtedy, gdy już gadałam
Ja tylko nie lubię, gdy ktoś mi daje mądre rady, że "jeszcze tylko 200 metrów", "ostatni zakręt", "dasz radę", podczas gdy nawet o to nie pytam Zakładam wtedy, że muszę wyglądać jak żywy trup ..aaaaaaa i ostatni hit: "Dziewczyny, nie pytajcie czy daleko, bo daleko." Dziękuję, kuźwa, wiem.
Ja tylko nie lubię, gdy ktoś mi daje mądre rady, że "jeszcze tylko 200 metrów", "ostatni zakręt", "dasz radę", podczas gdy nawet o to nie pytam Zakładam wtedy, że muszę wyglądać jak żywy trup ..aaaaaaa i ostatni hit: "Dziewczyny, nie pytajcie czy daleko, bo daleko." Dziękuję, kuźwa, wiem.
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
nes_ska pisze:Pogoda faktycznie taka sobie, ja chyba jednak miałam lepszą, debiutując w tych rejonach
Mnie ludzie w ogóleeeee na szlaku nie przeszkadzają Od aniołka tylko słyszałam "Znowu kogoś zaczepiasz!"
No ale między Tobą a mną to i km było dość sporo.
Jasne, że zaczepiasz. To widać u Ciebie na zdjęciach. A ja zawsze tak grzecznie.
#ziaronaszlaku