Markowe wędrówki.
Re: Markowe wędrówki.
Przeczytałem, tylko wolałem napisać odnośnie Adriana.
Tępy dyszel pisze:_laynn pisze:Oby nie poszło jak u Adriana
A nawet gdyby "poszło jak u Adriana", to co z tego ?
Góry nie są istotą codziennego życia, tylko jego miłą od codzienności odskocznią. A jeśli przestały takie być, to nie ma sensu robić samemu sobie z tego powodu wyrzutów.
Preferencje, zainteresowania, pasje lubią się zmieniać z biegiem lat-to naturalna sprawa.
A czy ta pasja wróci, nie "kminić tego", to nie ma sensu. Co będzie to będzie. Tak to u mnie wyglądało.
U mnie akurat swego czasu też taki marazm górski dopadł ale to już za mną. Rower mi się znudził i góry wskoczyły z powrotem.
Tylko "niepiśmienność relacyjna" pozostała. Choć być może....
P.s. marekw-z wędkowania też może być. Zmieni się nazwę forum.
Bardzo mądra wypowiedź. Napisana przez osobę, która w życiu coś przeszła.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- Tępy dyszel
Sebastian pisze:A wstawanie w góry o czwartej rano to nadal dla mnie wielka przyjemność.
Z tym nigdy nie miałem żadnego problemu. Bo jadąc w góry wstaję o 4 rano czyli o tej samej godzinie co do roboty, więc "jeden pieron".
Przez lata zegar biologiczny tak ustawiony, że na urlopach też budzę się około 4 i nie "przeciągam" bo w ogóle nie chce mi się spać. Także w moim tzw wczesne wstawanie to norma i prosta sprawa.
Dziękuję za odzew.Na środę kolega proponuje wycieczkę,zobaczymy co się z tego urodzi.Na tą chwilę mogę iść
.Ale do środy rano jeszcze daleko.
U nas środa to od dekad dzień targowy. Tego dnia Bar pod Trupem żył pełnią życia.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :