_laynn pisze:Plecak fajny, smugi o wschodzie super, moczenie nóg super. Fajny filmikaż się mi zachciało iść na taki wypad
Plecak, jak za taką kasę, jest naprawdę bomba !
No to ruszaj ! Tylko gdzieś daleko
_laynn pisze:Plecak fajny, smugi o wschodzie super, moczenie nóg super. Fajny filmikaż się mi zachciało iść na taki wypad
Ja Ci proponuję zainwestować 3 zł w zatyczki do uszu
_laynn pisze:Mam nadzieję, że apetyt na góry wraca. Choć pomału. Ja też mam ostatnio jakiś opór, ciężko mi znaleźć cel. No cóż tak to bywa jak świeżość wygasa
Szkoda, że nie wyszło Ci to nocne niebo...
Gór Ski pisze:Czasem warto coś zmienić , ja wymiennie Skitury biegówki , rower , i pieszo w różnym terenie skały , biwaki , przejścia itp
buba pisze:Ja Ci proponuję zainwestować 3 zł w zatyczki do uszu
Stopery do uszu mają tą wadę, że słabo tłumią chrapanie. I muzykę o niskich tonach. Kilka razy mi sie tak zdarzyło, że wsadzam stopery w uszy, zasypiam, a potem ktoś zaczyna chrapać. Od razu budzi mnie chrapanie i nie ma mowy spaniu, jakby drzewo piłowali. A jak wyjmuje stopery z uszu to prawie nie słyszę chrapania - tak szumi wezbrany potok. Skubane zupełnei znoszą dzwiek szumu potoku a chrapanie zostaje jak było. Tak samo z muzyką. Tez kiedys zdecydowałam się wyjąć stopery, bo w nich słyszałam tylko umck umck, a po wyjeciu dodatkowo były cykady, ptaki, wiatr..
Ale ogólnie stopery to jeden z lepszych wynalazków cywilizacji! Ile ja się namęczyłam zanim odkryłam to dobrodziejstwo!
Czasem warto coś zmienić , ja wymiennie Skitury biegówki , rower , i pieszo w różnym terenie skały , biwaki , przejścia itp
Chatka fajnie widzę odnowiona , jedna z niewielu na sezon zimowy . Co wy tam targacie że macie takie ciężkie plecory , na jeden nocleg i to w chacie to na drugi dzień plecak może spokojnie poniżej 5 kg ważyć
jaki to model plecaka? Podrzucisz?
I co to znaczy, że się nie zmiękczasz? Rozumiem, że w kontekście trudności ze spaniem w różnych miejscach, ale dziwnie zabrzmiało...
Nie będę pisać, że wycieczka fajna, tylko napiszę, że fajnie, że wróciłeś do pisania
Adrian pisze:Buba, specjalnie dla ciebie zrobiłem ten filmik![]()
P. S
Filmik został poprawiony i zrobiony porządniej
https://youtube.com/shorts/0mBMDGyCCuw?feature=shared
Co wy tam targacie że macie takie ciężkie plecory , na jeden nocleg i to w chacie to na drugi dzień plecak może spokojnie poniżej 5 kg ważyć
Wiolcia pisze:Aa, to o innym zmiękczaniu myślałam. Kręgosłupa
A ten plecak jaki ma patent z tym mocowaniem butelki? Bo mam podobny, ale mniejszy, z taką dziwną boczną kieszenią na wodę i to się akurat w ogóle nie sprawdza.
buba pisze:Adrian pisze:Buba, specjalnie dla ciebie zrobiłem ten filmik![]()
P. S
Filmik został poprawiony i zrobiony porządniej
https://youtube.com/shorts/0mBMDGyCCuw?feature=shared
Nie wiem czemu mi sie filmik nie wyświetla, czarne okienko i pisze "film niedostepny"
Coldman pisze:Podoba mi się Twój biwakowy styl. Wrzucam więcej zdjęć z obozowania
Adrian pisze:Coldman pisze:Podoba mi się Twój biwakowy styl. Wrzucam więcej zdjęć z obozowania
Muszę wiecej wyjść na nockę robić![]()
A film widziałeś? Bo nie wiem czy znowu nie zablokowali, podpinam jeszcze jeden, ten stary ...
https://youtube.com/shorts/nXVJB9rlPQg?feature=shared
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości