Sebastian pisze:gdyby założył stałkę
Założył. Nie dostrzegasz oczywistych oczywistości.
Sebastian pisze:gdyby założył stałkę
Sebastian pisze:Nie będę poruszał schroniskowego wątku, ale mam parę przemyśleń:
1. Strasznie daleko mam do Złatnej, nie to, co ci mieszkający koło Zagaraży
2. Teraz trendy i cool jest wstawić do relacji zdjęcie z samochodem, Adrian wstawił malucha i to jest bardzo cool, choć auto nie jego (chyba )
3. Adrian strasznie narzekał na mgłę w piątek, a warunki miał super - zmienne, ale w tym cała ich zaleta.
4. W ogóle to Adrian często narzeka na wycieczki, a potem wrzuca bardzo fajne zdjęcia - taka maniera najwyraźniej.
5. Zdjęcia w lesie we mgle czad, ale były lepsze, gdyby założył stałkę
sokół pisze:A i Prezesowi przyznam rację - powiedzcie prawdę, co to w dzisiejszych czasach jest "stówka"? Nic...
A i Prezesowi przyznam rację - powiedzcie prawdę, co to w dzisiejszych czasach jest "stówka"? Nic....
opawski1 pisze:Ale trafiłeś na warun! Te mgły na halach i ludzie w promieniach słońca... Coś niesamowitego! Pięknie uchwycone.
Zazdroszczę widoków i zdjęć, marzą mi się październikowe Beskidy... Spróbuję coś wykombinować w następnym, albo jeszcze następnym tygodniu
a co do Lipowskiej 100 za nocleg w warunkach schroniskowych... Zdzierstwo i tyle i ja też nigdy tam nie zanocuje z własnej woli tym bardziej, że kilkaset metrów dalej jest o połowę tańsza Rysianka z piękną panoramą z hali... W schroniskach górskich mogę czasem płacić więcej za za jedzenie, piwo czy nocleg bo jest klimat, atmosfera, widoki, no i zapłacę, ale w Rysiance
Adrian pisze:Warunki 1 na 100 albo i więcej
Jedź nie zastanawiaj się, zanim wszystko zasypie białe g***no.
opawski1 pisze:Adrian pisze:Warunki 1 na 100 albo i więcej
Jedź nie zastanawiaj się, zanim wszystko zasypie białe g***no.
Już zasypało bo widziałem dziś rano posta schroniska Rysianka na fb. Ale to chyba krótkotrwały incydent bo w następnym tygodniu u mnie zapowiadają nawet do 20 stopni. Będzie chyba więc złota jesień.
Teraz muszę coś pokombinować, bo wolną od zajęć na uczelni mam środę, tylko jeden dzień trochę mało na Beskidy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 91 gości