Planuję zakup śpiwora, jestem zdecydowana na dobrą inwestycję, która posłuży już na lata.
Co macie sprawdzone na zabranie ze sobą?
Co polecacie?
Słyszałam już kilka dobrych opinii o firmie Pająk.
Wynalazłam coś takiego:
Śpiwór puchowy Pajak QUEST Blanket RED
Co o tym myślicie?
Będę wdzięczna za opinie.
Spiwór
-
Pytanie gdzie będziesz w nim spała.
Kobiety mają mniejszą tolerancję na zimno, więc tu minimum temperatury to 5stopni.
Ja kupiłem dwa lata temu taki komfort -3, ale póki co nie przetestowałem w takich warunkach, pod jakie go kupowałem.
O firmach nie powiem nic. Mój kupiłem na jakiejś promocji za podobne pieniądze.
Kobiety mają mniejszą tolerancję na zimno, więc tu minimum temperatury to 5stopni.
Ja kupiłem dwa lata temu taki komfort -3, ale póki co nie przetestowałem w takich warunkach, pod jakie go kupowałem.
O firmach nie powiem nic. Mój kupiłem na jakiejś promocji za podobne pieniądze.
-
Trzy (cztery?) lata temu pojechałem na początku lipca w G. Izerskie. Spałem w wiacie, nie doczytawszy, że to prawdziwy polski biegun zimna. Miałem zwykły śpiwór z marketu sportowego za 80zł, chyba z min 5stopni.
Zmarzłem jak szlag. Dlatego postanowiłem kupić jakiś puchowy. Ale kiedy go przetestuje? Nie wiem...
O nawet wisi i suszy się ten śpiwór po tym noclegu:
Zmarzłem jak szlag. Dlatego postanowiłem kupić jakiś puchowy. Ale kiedy go przetestuje? Nie wiem...
O nawet wisi i suszy się ten śpiwór po tym noclegu:
Ostatnio zmieniony 2020-05-27, 18:56 przez laynn, łącznie zmieniany 1 raz.