laynn pisze:Rada jest jedna. Nie karmić trolla.
Zero odpisywania. Zero.
Już pisałem, można zbanować ale wejdzie pod innym nickiem i tak dalej.
To nic nie da. On od dawna pisze, mało kto odpowiada, on dalej bełkocze.
laynn pisze:Rada jest jedna. Nie karmić trolla.
Zero odpisywania. Zero.
Już pisałem, można zbanować ale wejdzie pod innym nickiem i tak dalej.
ceper pisze:
W przeciwieństwie do Ronaldo pijam Coca-Colę oraz Pepsi czy soki 100%. Nie piję wody mineralnej jak rapitołzy piwa. Używam też kosmetyków Adidas za ... zero złotych. Jadam słodycze Milka, Lindt i Rafaello, bo je lubię.
Dobromił pisze:Shoutbox, 27.7.2021, 14:28
"Cytat na dziś: lałbym komuchów w mordę jak chorzy na "boreliozę" denaturat - ceper "
Szanowni Administratorzy tego Forum - zareagujecie ? Czy tez jesteście taki samymi zerami jak to coś ? Na co jeszcze on może sobie pozwolić żebyście przestali zachowywać się jak bezmózgi ? Poczytajcie przy okazji kilka jego dzisiejszych wypowiedzi.
Serdecznie pozdrawiam.
ceper pisze:Nie ma takiej potrzeby. Rodzinnych zdjęć też nie wrzucam, zwłaszcza w konkursach. Nie karm mnie, wolę słodycze.
Skoro były rozmowy i wszyscy się wypowiedzieli że nie dla bana, nie dla usuwanie, no to co ?
Czytałem i miałem palec na x żeby skasować, ale skoro była publiczna dyskusja i były postanowienia, to się ich trzymam.
Piotrek pisze:Przypominam z lekka, że cały czas aktywna jest funkcja Ignoruj.
Prezes pisze:Poza tym - jak ktoś np. będzie obrażał Twoją rodzinę i zatkasz uszy - to czy naprawdę będzie wszystko w porządku?
.Prezes pisze:Nie przekonuje mnie tak do końca, że niby "bez granic" i nie banujemy, nie usuwamy.
Prezes pisze:Funkcja Ignoruj nie wycina wypowiedzi ignorowanego użytkownika cytowanych przez innych.
Funkcja Ignoruj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości