Tu się witamy
Spamer? nie, może raczej kpiący ze spamerów. A tak nawiasem mówiąc było to kiedyś prężnie działające forum(bylem na jednym z ostatnich forumowych zjazdów, na Trzonce w hacie Limba bodajże)i kilku forumowiczów jest tu obecnych.sokół pisze:A ten Włóczykij to nie jest przypadkiem ten największy ze spamerów?
Ostatnio zmieniony 2016-08-29, 15:35 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek pisze:Beskidzkie forum... były czasy , szkoda że się rozlazło.
Ale chyba wiekszosc poglowia tamtejszych forumowiczow jest juz tutaj Tylko szkoda ze jest taka roznica ze tam bylo po kilka zlotow rocznie, do wyboru do koloru, a tu sie jakos nie klei...
Mirek pisze:(bylem na jednym z ostatnich forumowych zjazdów, na Trzonce w hacie Limba bodajże)i kilku forumowiczów jest tu obecnych.
ano! fajne byly przebieranki! i trunki okolicznosciowe! ech.. przydalby sie taki zlot, z taka frekwencja, z taka ochota do wspolnych zwariowanych fotek i bez darcia szat ze sie wiece pije niz chodzi po gorach! i jeszcze w Beskidzie Bliskim
Ostatnio zmieniony 2016-08-29, 22:17 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
A tak było pamiętam,Gdzie ci ludzie,gdzie te czasy?do dziś mam foty z tamtego zjazdu.Z pewnych przyczyn na pewien czas jestem wyłączony z górskich wędrówek, ale gdy będzie już ze mną ok , to pomyślę o zorganizowaniu zjazdu.Buba a pamiętasz kto przytargał Karpatsky Caj?
Ostatnio zmieniony 2016-08-30, 08:35 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.