Tu się witamy
Dzień dobry, otrzymałem maila od starego forumowego znajomego "Sokoła" i nie zastanawiając się od dzisiaj jestem uczestnikiem
luknij na moje panoramy i galerie
Witam.
Czasem zaglądam na Waszą stronę i z czystej przyzwoitości trzeba się przywitać .
Mam na imię Jacek,częściowo Beskid Makowski,częściowo Beskid Mały, łaziliśmy parę lat po górkach, głównie ulubione Beskidy, Tatry tylko polskie trochę zdeptane. Teraz przybył nam maluszek, ma już 3 latka,ale jeszcze nie próbujemy zabrać go na dalsze wycieczki. Starszemu synowi 16 lat brakuje czasem tych naszych rodzinnych wędrówek i jest upierdliwy jak „Stary zgred”.
Do zobaczenia może i gdzieś na szlaku ?.
Czasem zaglądam na Waszą stronę i z czystej przyzwoitości trzeba się przywitać .
Mam na imię Jacek,częściowo Beskid Makowski,częściowo Beskid Mały, łaziliśmy parę lat po górkach, głównie ulubione Beskidy, Tatry tylko polskie trochę zdeptane. Teraz przybył nam maluszek, ma już 3 latka,ale jeszcze nie próbujemy zabrać go na dalsze wycieczki. Starszemu synowi 16 lat brakuje czasem tych naszych rodzinnych wędrówek i jest upierdliwy jak „Stary zgred”.
Do zobaczenia może i gdzieś na szlaku ?.
- Malgo Klapković
osz kurczę.. kiedy wieki temu przeczytałam Twój ostatni post na gs (w którym uczciwie wyznajesz, skąd Twoja bieszczadzka wiedza, Chłopaku z Komańczy, a kto wie, może nawet kuzynie:) przez myśl mi nie przeszło, że jeszcze gdzieś, kiedyś się spotkamy.ZENON pisze:Witam moi drodzy Mieszkam w Krakowie. Kocham Bieszczady.Do zobaczenia na szlakach górskich .POZDRAWIAM
Hejo ZEN!
I w ogóle witanko nowym (i starym;) Przybłędom!
bluejeans pisze:osz kurczę.. kiedy wieki temu przeczytałam Twój ostatni post na gs (w którym uczciwie wyznajesz, skąd Twoja bieszczadzka wiedza, Chłopaku z Komańczy, a kto wie, może nawet kuzynie:) przez myśl mi nie przeszło, że jeszcze gdzieś, kiedyś się spotkamy.ZENON pisze:Witam moi drodzy Mieszkam w Krakowie. Kocham Bieszczady.Do zobaczenia na szlakach górskich .POZDRAWIAM
Hejo ZEN!
I w ogóle witanko nowym (i starym;) Przybłędom!
Zawsze Cie lubiłem:)
"Żyje się dla kilku spotkań i paru wzruszeń. Ważne, by ich nie przegapić"
Prawie jak w rodzinie:)ZENON pisze:Zawsze Cie lubiłem:)
(Jestem wzruszona i czuję się, jak istota nagle i nieoczekiwanie wyrwana z niebytu, żyjąca dotychczas w nieświadomości swojego istnienia.
Co gorsza, to miłe uczucie.. (::)
Ostatnio zmieniony 2013-08-18, 20:58 przez bluejeans, łącznie zmieniany 1 raz.