Najciekawsze teorie spiskowe

Tutaj znajdziecie tematy nie związane z górami, coś o muzyce, filmach, sporcie, polityce i czymkolwiek innym...
Awatar użytkownika
Pudelek

Najciekawsze teorie spiskowe

Postautor: Pudelek » 2013-11-25, 16:44

Jak wiadomo, teoriami spiskowymi świat stoi - i nie mam tu na myśli zamachu smoleńskiego, brzozy posadzonej przez Stalina i Piiijuuu przy rozwalonych parówkach - to jest jeszcze pikuś ;)

Najwięcej teorii spiskowych występuje oczywiście w USA - przypominano o nich w związku z niedawną rocznicą zamachu na JFK. Faktem jest, że zamach ten do dzisiaj nie został wyjaśniony, raport Komisji Warrena jest bardziej dziurawy niż ser szwajcarski i przynajmniej kilka z tych teorii może być rzeczywiście prawdą. A więc nie dość, że drugi strzelec, ale Oswald nie działał samodzielnie - jego mocodawcą był Castro, KGB, CIA, KGB, mafia, Żydzi, Ku-Klux-Klan - do wyboru, do koloru.

Ale jedna teoria spiskowa mnie rozwaliła - mocodawcą miał być Lyndon B. Johnson, ukryty kryptogej, który tak mocno podkochiwał się w swoim szefie, że kazał go zamordować, aby potem, podczas lotu samolotem, uprawiać seks ze zwłokami Kennedy'ego w trumnie :usm

takiego hardcoru to nawet ja bym nie wymyślił :lol
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Awatar użytkownika
Dobromił

Postautor: Dobromił » 2013-11-26, 07:07

Pudelek pisze:brzozy posadzonej przez Stalina

Tak tylko dodam, że ta brzoza miała żydowskie korzenie.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu