pytanko
- sprocket73
- Kontakt:
pytanko
Hej,hej był ktoś dziś w górach?jakie warunki?
Który szczyt polecacie do zrobienia na spokojnie?
Mocno zasypane ?
Czy ktoś poleci mi buty na duże mrozy?
Znajduje się jakieś miejsce/parking by zostawić samochód ?
Czy jest przejezdne? Czy trzeba mieć łańcuchy?
Jaka czołówka daje rady na mrozach?
Czy możecie polecić gdzie iść? Najlepiej żeby na końcu było jakieś schronisko/ lokal, gdzie w razie czego coś można kupić i koniecznie dużo śniegu gdzie dzieci pozjeżdżają. Nie mamy raków!
Możecie mi polecić jakiś super trzymajacy ciepło termos?
Wie ktoś może jak wygląda sytuacja z parkingiem na Krowiarkach? Odśnieżony czy lipa w temacie?
Wybieram się jutro z chłopakiem w góry. Czy to dobry pomysł iść w obecnych warunka jeżeli to nasz pierwszy taki wypad ?Gdzie znajdziemy łatwy szlak z pięknymi widokami?
Jutro... mroźno, słonecznie, idealnie!!! Babia Góra kusi doradźcie proszę Zostać w domku czy iść?
Pozdrowienka
Który szczyt polecacie do zrobienia na spokojnie?
Mocno zasypane ?
Czy ktoś poleci mi buty na duże mrozy?
Znajduje się jakieś miejsce/parking by zostawić samochód ?
Czy jest przejezdne? Czy trzeba mieć łańcuchy?
Jaka czołówka daje rady na mrozach?
Czy możecie polecić gdzie iść? Najlepiej żeby na końcu było jakieś schronisko/ lokal, gdzie w razie czego coś można kupić i koniecznie dużo śniegu gdzie dzieci pozjeżdżają. Nie mamy raków!
Możecie mi polecić jakiś super trzymajacy ciepło termos?
Wie ktoś może jak wygląda sytuacja z parkingiem na Krowiarkach? Odśnieżony czy lipa w temacie?
Wybieram się jutro z chłopakiem w góry. Czy to dobry pomysł iść w obecnych warunka jeżeli to nasz pierwszy taki wypad ?Gdzie znajdziemy łatwy szlak z pięknymi widokami?
Jutro... mroźno, słonecznie, idealnie!!! Babia Góra kusi doradźcie proszę Zostać w domku czy iść?
Pozdrowienka
Ostatnio zmieniony 2021-01-16, 19:50 przez sprocket73, łącznie zmieniany 1 raz.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
- sprocket73
- Kontakt:
sokół pisze:O kurwa.
Ten się przyczepił. Wszystko cacy, tylko to jedno zwróciło uwagę strażnika moralności
No to wyjaśniam - to pytania z FB. Może być jutro sporo akcji GOPR
Już dzisiaj działo się. Babią zdobywali na golasa i 20 ratowników poszło im pomagać zejść
SPROCKET
Nawet morsów na sucho dziś ściągano
https://www.onet.pl/turystyka/onetpodro ... 3,07640b54
https://www.onet.pl/turystyka/onetpodro ... 3,07640b54
- sprocket73
- Kontakt:
Hej - planuję jutro gdzieś iść nie mam na razie pomysłu gdzie podłączyłbym się do kogoś (raczej wyżej niż niżej - cały sprzęt mam) lub zapraszam do towarzystwa razem coś wymyślimy - startuje jeszcze nie wiem skąd (oczywiście przez start mam na myśli Zakopane).
To na tyle z konkretnych informacji
Acha start ok 9:00 (muszę dojechać).
Spontaniczne planowanie, ale z ambicją, bo "raczej wyżej niż niżej"
To na tyle z konkretnych informacji
Acha start ok 9:00 (muszę dojechać).
Spontaniczne planowanie, ale z ambicją, bo "raczej wyżej niż niżej"
SPROCKET
Ja nie górol czy gór-nik, nie zapisałem się do żadnej z grup poza ASŘ, więc mam mnóstwo wolnego czasu.
Szukałem hejtu na Ukochanego na jego koncie na fb. Szkoda czasu: mądrzejszy ani bogatszy nie będę.
Niedawno kupiłem 2 pary raczków w rozmiarze 37-44, więc mogę Ci jedne użyczyć, gdybyśmy się wybrali w Chochołowską, Kościeliską lub MOko - ostatnio byłem żoną 2 lata temu i było strasznie ślisko. Może znasz wariant alternatywny i bezpieczniejszy, bo mam lęk wysokości siedząc w fasiągu lub na saniach (koszmarny VIP-kulig śni mi się po nocach).
Jutro nie mogę, bo zapędzam pogan do zagrody i Dzień Babci jest, ale w weekend - czemu nie?
Szukałem hejtu na Ukochanego na jego koncie na fb. Szkoda czasu: mądrzejszy ani bogatszy nie będę.
Niedawno kupiłem 2 pary raczków w rozmiarze 37-44, więc mogę Ci jedne użyczyć, gdybyśmy się wybrali w Chochołowską, Kościeliską lub MOko - ostatnio byłem żoną 2 lata temu i było strasznie ślisko. Może znasz wariant alternatywny i bezpieczniejszy, bo mam lęk wysokości siedząc w fasiągu lub na saniach (koszmarny VIP-kulig śni mi się po nocach).
Jutro nie mogę, bo zapędzam pogan do zagrody i Dzień Babci jest, ale w weekend - czemu nie?
- sprocket73
- Kontakt:
Ceper, Ty byś się na FB czuł jak ryba w wodzie. Setki ludzi by z Tobą gadało i komentowało Twoje mądre posty. Czemu tam się nie udzielasz?
SPROCKET