Koszulki Forumowe
Koszulki Forumowe
Jako że od pewnego czasu krąży na forum temat dotyczący "wyprodukowania" koszulek GBG, czyli konkretnego nadruku na wcześniej zakupionych koszulkach, oto propozycja grafiki:
1.
2.
3.
4. Opcja minimum - sam nadruk z przodu z logo GBG bez nadruku z tyłu.
Koszulki na 99% będą w kolorze khaki.
edit laynn:
Głosujemy jeśli jesteśmy zainteresowani kupnem koszulki forumowej. To da nam zobaczyć, ile osób chcę kupić.
1.
2.
3.
4. Opcja minimum - sam nadruk z przodu z logo GBG bez nadruku z tyłu.
Koszulki na 99% będą w kolorze khaki.
edit laynn:
Głosujemy jeśli jesteśmy zainteresowani kupnem koszulki forumowej. To da nam zobaczyć, ile osób chcę kupić.
Ostatnio zmieniony 2019-03-12, 00:15 przez vidraru, łącznie zmieniany 6 razy.
- telefon 110
- telefon 110
Będą w rozmiarze dla osób dorosłych? Kupiłem największy z KGP i czuję się w niej jak w leginsach. Nie jest to zdrowe.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
,
Ostatnio zmieniony 2019-02-24, 20:07 przez trotyl, łącznie zmieniany 1 raz.
A na ziemi pokój ludziom dobrej woli
trotyl pisze:Na plecach widziałbym nicki aktywnych forumowiczów
Moje zdanie jest takie: forum to nie tylko najbardziej aktywni forumowicze, wielu czyta i śledzi, korzystając przy okazji z wielu pojawiających się informacji, ale nie uczestniczy aktywnie z różnych powodów i nikt nie powinien tego oceniać. Osobiście nie chciałabym chyba widnieć jako vidraru na niczyjej koszulce, bo i po co, nie czuję się uprzywilejowana do takich manifestów. "Najbardziej aktywni forumowicze" to też nie jakaś elita, jak się może niektórym wydawać i nie tworzy jakiegoś hermetycznego towarzystwa. Wręcz przeciwnie. Ale każda propozycja się liczy.