Mam agro, więc mogę dostarczyć buraki na ćwikła, belę słomy (świeżutka po żniwach; do siennika lub w buty, gdyby komuś chlupało) i jaja od kur szczęśliwych (na jajecznicę).Dobromił pisze:Proponuję dokonać podziału "obowiązków". Tzn ten przynosi to, tamten to, trzeci tamto.
kabaret
kabaret
Ostatnio zmieniony 2018-08-28, 22:14 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Dzięki TNT za czujność, wiszę Ci piwo, bo tkwiłem w błędzie o liczbie mnogiej słowa ćwikła => ćwikły.
Na zlot przybędę boso, bo rad chodzę po rosie, zwłaszcza na agro.
Zabiorę też flaki z olejem według przepisu babci, by ożywić wieczorną integrację.
TNT nie zapomnij o sprzęcie do fotorelacji, bo liczę na ciekawe fotki.
Na zlot przybędę boso, bo rad chodzę po rosie, zwłaszcza na agro.
Zabiorę też flaki z olejem według przepisu babci, by ożywić wieczorną integrację.
TNT nie zapomnij o sprzęcie do fotorelacji, bo liczę na ciekawe fotki.
Ostatnio zmieniony 2018-08-22, 23:24 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
darkheush pisze:Dobromił pisze:Proponuję Dariusza.
Oddal się gwałtownie.
Wierzę w Ciebie.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Miałem ciekawe plany na Beskid Mały, ale w środę przed Teleexpressem dowiedziałem się, że w feralnym terminie do teściowej na agro przybywa stryjenka z dwoma bratankami. Z żoną przez godzinę dyskutowaliśmy i wypracowaliśmy kompromis, że jako kot imprezowy dochowam im towarzystwa przez weekend. Tym samym uczestnictwo w wieczornej integracji na Potrójnej jest raczej niemożliwe. Czekałem kilka dni z podaniem smutnego info na romantyczną chwilę, która właśnie nadeszła.
W piątek podobno będę pełną gębą w BM, może ktoś dołączy (potem obowiązki wzywają). Poza Kiczerą szlak wybrany przez Grupę Szturmową Zachód nie oferuje prawie żadnych widoków - chyba lepsze mam we własnym lesie za stodołą. Powrotna trasa może być ciekawsza.
Kazałem teściowej łapać komarzyce do słoika, to je w piątek wypuszczę w okolicy Potrójnej, abyście mieli chociaż namiastkę cepra.
Kazałem teściowej łapać komarzyce do słoika, to je w piątek wypuszczę w okolicy Potrójnej, abyście mieli chociaż namiastkę cepra.
sokół pisze:nieobecny i niezainteresowany jesteś to nie zaśmiecaj tematu.
Miałem tego nie pisać, ale co mi tam.
Cwaniak w necie - pizda w świecie.
Ostatnio zmieniony 2018-08-26, 20:14 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale to Wy się stresujecie kosztem mej zabawy? Chciałbym Wam zaoferować chociaż piwo (np. w piątek 7 września), wszak kabaret jest znacznie droższy. Szkoda, że się nie bawicie jak ja.
Dareczku, Ty się nie stresuj jak przed zlotowym Jasieniem, szkoda zdrowia.
edit: sie się, bo jeszcze TNT zarzuci mi ortograficzny błąd.
Dareczku, Ty się nie stresuj jak przed zlotowym Jasieniem, szkoda zdrowia.
edit: sie się, bo jeszcze TNT zarzuci mi ortograficzny błąd.
Ostatnio zmieniony 2018-08-26, 20:46 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
ceper pisze:Dareczku, Ty się nie stresuj jak przed zlotowym Jasieniem, szkoda zdrowia.
Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 2018-08-26, 20:28 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
Faktycznie miałem problem z planem dotarcia w BM komunikacją publiczną lub swym autem, bo tam diabeł mówi już dobranoc, zaś wrony zawracają już w okolicy Andrychowa. Jeśli trafi TNT z dużym plecakiem, to ja nie dam rady?sokół pisze:człowiek kombinował jak Ci pomóc, a Ty....
zajmij się robieniem pałek dla stryjenki
W odwodzie jest vidraru, miła i pomocna kobieta. Gdybym pobłądził, to chociaż ona nie zostawi mnie wilkom na pożarcie.
Pałki robi żona, ja je niszczę.
P. S. Obaj macie teraz prze... u...