laynn pisze:Chodzi o to...
A ja myślę, że chodzi o to, że państwo traktuje ludzi jak kretynów, a ludzie to kupują... takie polskie gówno
laynn pisze:Chodzi o to...
sprocket73 pisze:laynn pisze:Chodzi o to...
A ja myślę, że chodzi o to, że państwo traktuje ludzi jak kretynów, a ludzie to kupują... takie polskie gówno
Piotrek pisze:Raczej odwrotnie-sporo ludzi to kretyni i jak się komuś coś stanie to zarzuty że "nie wiedziałem że nie wolno", "nie było przygotowane", "na szlaku leżało przewrócone drzewo" itp, itd, do różnych instytucji. A takich sytuacji jest od groma.
Więc się wszyscy przed kretynami zabezpieczają.
laynn pisze:Może nie masz do czynienia z ludźmi, klientami za często. Ja np u siebie w pracy ostatnio wymieniłem na ekspozycji meble u góry jakieś 3metry czy wyżej od ziemi. Zagradzam aleje taśmą bo już kiedyś mi spadły nożyce, młotek czy raz sama szafka poleciała. Na logikę nie warto wchodzić w takie miejsce ale oczywiście zawsze się jakiś debil będzie pchać. Więc ja wolę mieć zagrodzone bo gdybym nie zagrodził, a coś komuś na ten pusty łeb spadło to będzie jego decyzja.
buba pisze:Niby kazda instytucja chce chronic wlasna dupe powolujac sie na glupie prawo, ale tak naprawde takie irracjonalne zakazy dlugofalowo powoduja narazanie ludzi na niebezpieczenstwo... Bo jak wszedzie wisi zakaz kapieli to ludzie przywykaja ze to sie zlewa, ze to nic nie znaczy....
buba pisze:takie irracjonalne zakazy dlugofalowo powoduja narazanie ludzi na niebezpieczenstwo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 73 gości