Starzeć się każdy może... Czyli bton świętuje... :)
Starzeć się każdy może... Czyli bton świętuje... :)
Wszystkiego co najlepsze... Marzeń spełnienia i niech Ci się tam w życiu wiedzie jak najlepiej!
I co najmniej jeszcze z 3 razy tyle w tej starości...
I co najmniej jeszcze z 3 razy tyle w tej starości...
Dziś święto liczby Π, a więc pośrednio także święto wszystkich matematyków.
bton1, za Tobą już 100000 lat (jak kto woli $20 lub 2^5) - życzę kolejnych lat w zdrowiu i szczęściu.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lWfGrfaj_os[/youtube]
bton1, za Tobą już 100000 lat (jak kto woli $20 lub 2^5) - życzę kolejnych lat w zdrowiu i szczęściu.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lWfGrfaj_os[/youtube]
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Dziękuję Wam serdecznie!
Na szczęście wszystko zmierza w dobrą stronę i w obecnej chwili największym problemem jest brak możliwości przebywania w trzech miejscach naraz (bilokację mam już opanowaną perfekcyjnie). Poza tym naprawdę jest dobrze
Liczę na to, że i górki się w tym roku trafią. Okej.. w lipcu na pewno całą rodziną, liczę na coś też wcześniej
Raz jeszcze dzięki za życzenia, wsparcie i dobre myśli z Waszej strony!
Na szczęście wszystko zmierza w dobrą stronę i w obecnej chwili największym problemem jest brak możliwości przebywania w trzech miejscach naraz (bilokację mam już opanowaną perfekcyjnie). Poza tym naprawdę jest dobrze
Liczę na to, że i górki się w tym roku trafią. Okej.. w lipcu na pewno całą rodziną, liczę na coś też wcześniej
Raz jeszcze dzięki za życzenia, wsparcie i dobre myśli z Waszej strony!
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.
bton1 pisze:Dobromił pisze:bton1 pisze:i dobre myśli
W piątek się napiję
I ja, i ja! W sobotę również nie omieszkam.
Po co czekać? Wypiję kolego Twoje zdrowie już dzisiaj!
A na trzeźwo, życzę ci spełnienia wszystkich marzeń tych "domowych" i plenerowych. Trzymaj się chłopie, nie daj rozerwać bilokacji i do zobaczyska.
in omnia paratus...
Jestem Tomaszu! Wierzę w Ciebie!
Baśka, dzięki ogromne. W ramach prezentu dziś zamawiam 2 pary rajtuz
Liczę nie tyle na powtórkę, co na jakiś konkretny wypad z posiadówą. Czuwajcie, bo nie znacie dnia ani godziny.
Baśka, dzięki ogromne. W ramach prezentu dziś zamawiam 2 pary rajtuz
Liczę nie tyle na powtórkę, co na jakiś konkretny wypad z posiadówą. Czuwajcie, bo nie znacie dnia ani godziny.
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.