Roast

Tutaj znajdziecie tematy nie związane z górami, coś o muzyce, filmach, sporcie, polityce i czymkolwiek innym...
Vision

Postautor: Vision » 2018-03-08, 16:01

Dobromił pisze:Ha ! A co rzekniecie o mazeno ?

http://dzienniklesny.pl/pasjonaci/tadeu ... gielewski/

Artysta, podróżnik, miłośnik sztuki... piękna postać!
Awatar użytkownika
Piotrek
Kontakt:

Postautor: Piotrek » 2018-03-08, 16:01

(powiedziałem to kiedyś szwagerce i miąłem ... przejebane :D )
Lyann, nie krępuj się :-)
Vision

Postautor: Vision » 2018-03-08, 16:04

Ja słyszałem, że kobiety ponoć mają krótsze stopy, żeby miały bliżej do zlewozmywaka. :)
Mirek

Postautor: Mirek » 2018-03-08, 16:13

A o naszym mentorze guru alfie i omedze zapomnieliście. :D
Ostatnio zmieniony 2018-03-08, 16:13 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
darkheush

Postautor: darkheush » 2018-03-08, 16:14

Jak roast to roast. Wiem, że się narażam.

Co oznacza, że kobieta siedzi w przedpokoju a nie w kuchni?
Ma za długi łańcuch!!!

Dlaczego Zespół Napięcia Przedmiesiączkowego nosi taką a nie inną nazwę?
Bo termin "Choroba Wściekłych Krów" jest zarezerwowany dla innego gatunku.

Teraz czekam jak dostanę w łeb. Dokładnie w potylicę z plaszczaka, bo Baśka siedzi za mną :D
Awatar użytkownika
vidraru
Kontakt:

Postautor: vidraru » 2018-03-08, 16:18

darkheush pisze:w potylicę z plaszczaka

Ten poziom humoru mam na co dzień, nie robi na mnie wrażenia,wysil się bardziej.
Awatar użytkownika
vidraru
Kontakt:

Postautor: vidraru » 2018-03-08, 16:27

Nie pogadasz! A Wy macie kumpli w kilku egzotycznych krajach? :P Ja mam np w Kocierzu Moszczanickim :D
Vision

Postautor: Vision » 2018-03-08, 16:34

A co do samego roast'u to w sumie niby chodzi o publicznie naśmiewanie się z danej osoby czy tam usmażenie tudzież grlillowanie takiej osoby. ;) Ja pierwszy raz i zarazem ostatni spotkałem się z tym w programie TVN. Przebrnąłem przez cały ponad godzinny odcinek roastu Michała Szpaka. I byłem bardzo zniesmaczony. Bo sam główny bohater w zasadzie tylko siedział w miejscu dla głównego bohatera. A grillowano wszystkich dookoła. Chociaż to w sumie aż tak mnie nie raziło. Przegięciem dla mnie było to, że głównym bohaterem w sumie był gościu, którego tam nie było. I słabe było dla mnie to napierdalanie się przez godzinę głównie z wylewu Figurskiego. Wtedy nawet nie wiedziałem, że miał wylew, dopiero po tym odcinku się dowiedziałem, ale nie śledzę życia takich gwiazd, a gościa pamiętam jeszcze z czasów RMF'u sprzed 15 lat. Tylko się dziwiłem, że w publicznej TV, z takimi "autorytetami" takie coś jest na porządku dziennym. Bo potem trudno się dziwić, że w internecie jest poziom jaki jest. Skoro publiczne napierdalanie się z choroby jest czymś fajnym.

Tutaj cały odcinek:

https://ebd.cda.pl/620x368/10136025e?wersja=360p

Ale wątpię, że ktoś przez to przebrnie. ;)
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 3 razy.
laynn

Postautor: laynn » 2018-03-08, 16:35

Mazeno...jaki wspaniały...a jaki język miał cudowny. Widać wychowanie.
Coś tam z tym rosołem miałem pisać, ale kurczę szczerze to już nie kojarzę. Jak sobie przypomnę, to nie omieszkam się wpisać.
Żeby nie było. Mało dziś spałem, w pracy miałem coś ala egzamin i teraz oczy mi się same zamykają a w między czasie jeszcze kogoś z bliskich miałem w szpitalu.
Awatar użytkownika
vidraru
Kontakt:

Postautor: vidraru » 2018-03-08, 16:44

Co do samego gatunku stand-up roast nie należy do moich ulubionych, jednak zdarzają się genialne kwiatki, jak np. Dawid Podsiadło, który kabareciarzem nie jest, a pozamiatał, włącznie z darciem łacha z siebie (głównie) na roaście Kuby Wojewódzkiego.
laynn, jeśli chodziło o to, dlaczego kobieta ma o 1 zwój mózgowy więcej niż kura, to ciesz się, że ma :P
Vision

Postautor: Vision » 2018-03-08, 17:03

vidraru pisze:jak np. Dawid Podsiadło

A to akurat też widziałem, zapomniałem o tym, czyli jednak więcej epizodów było. ;) Chociaż chyba całego tego odcinka nie widziałem i chyba tylko jego występ, ale fakt dobry był. :) Co do samego naśmiewania się i szydery, to też bardzo lubię, ale też ma to u mnie jakieś granice. Tzn. po pierwsze nie lubię ciągle nabijać się z tego samego, bo to dla mnie staje się szybko nudne. No i druga granica, to właśnie sam temat. I z jakiejś poważnej choroby, to już nie bardzo. Ale np. jak mi uwaliło kawałek palca w pracy, to też się z tego nabijałem przez jakiś czas, że to nie był wypadek, tylko na koniec zmiany chciałem sobie przypiłować paznokcie, bo byłem umówiony na randkę. Gdzieś wyczytałem, że nic tak nie działa na kobiety, jak zadbanie dłonie. Ale niestety nie wyszło i pomyliwszy się w obliczeniach, że ustawiłem maszynę i przefrezowałem sobie kawałek palca. ;)
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
vidraru
Kontakt:

Postautor: vidraru » 2018-03-08, 17:16

Vision pisze: nic tak nie działa na kobiety, jak zadbanie dłonie

Ja wyczytałam, że blizny :P
Vision

Postautor: Vision » 2018-03-08, 17:18

vidraru pisze:Ja wyczytałam, że blizny :P

No teraz już chcąc nie chcąc też będę musiał wyznawać tą opcję. :D

Więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. :-o
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Piotrek
Kontakt:

Postautor: Piotrek » 2018-03-08, 20:52

Trochę żem chyba oderwany od rzeczywistości, bo nie znam tego programu :rol
Ale jak czytam o czym to jest, to jednak wolę "Górskiego lekarza" na Romans TV. Zajebiste ujęcia gór są w tym serialu. :-)

Co do kobiet, to słyszałem, że najlepiej na nie działa, gdy mężczyzna czyta im w myślach i zawsze wie czego one chcą.
Ból w tym, że facet zazwyczaj działa na zasadzie - chcesz coś, to powiedz w prost :)
Awatar użytkownika
bton1

Postautor: bton1 » 2018-03-08, 21:47

vidraru pisze:laynn, jeśli chodziło o to, dlaczego kobieta ma o 1 zwój mózgowy więcej niż kura, to ciesz się, że ma :P

Ja znam wersję - dlaczego kobieta ma o jeden zwój mózgowy więcej niż koń..
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.