Homunculus pisze:wichrzyciele z Axel Springela z liskiem robią co mogą
A Ty robisz co możesz co by ten kraj uratować ?
Homunculus pisze:wichrzyciele z Axel Springela z liskiem robią co mogą
Dobromił pisze:A Ty robisz co możesz co by ten kraj uratować ?
telefon 110 pisze:Prawdziwi chrześcijanie chcą do Europy.
Za CO i CW płacę tyle, by sPECe jeździli do Afryki na konsylia (tam ponoć nie mają problemów z ogrzewaniem).Prezes pisze:woda w kranie ciepła, roboty na rynku od groma, zielony ludzik pod chałupą nie stoi, a do hektara dopłacają.
Homunculus pisze:aktualnie to jeszcze do tej koalicji na tym zdjęciu brakuje kogoś z Nowoczesnej { najlepiej w skórzanych stringach i z pejczem }
Prezes pisze:Gorąco apeluję do zwolenników Polexitu o rozważenie emigracji na wspomnianą Ukrainę, Białoruś albo jeszcze lepiej do Wenezueli.
Prezes pisze:Ach, jak mogłem zapomnieć, przecież to kraje prawie nam bliźniacze.
Prezes pisze:póki co mogę na Słowację bez paszportu.
Prezes pisze:Ukraina 30 lat temu? Bliźniacza nie, ale na podobnym poziomie rozwoju gospodarczego. Teraz? Samo się stało, tak?
Prezes pisze:Można sobie długo dywagować, co by było, gdyby, ale fakty są proste - rozwój w Unii następuje szybciej, niż poza nią i oderwane od całości specyficzne przykłady Szwajcarii czy Norwegii tego nie zmieniają.
Prezes pisze:Działanie wewnątrz wspólnego rynku pozbawionego granic przynosi gigantyczne korzyści, minusy (niewątpliwie istniejące) członkostwa w Unii są niewspółmiernie małe w stosunku do plusów.
Prezes pisze:Otóż - nie będzie.
Prezes pisze:Już jedni mędrcy się skrobali po łbach szukając dzień po referendum w googlach, na co właściwie zagłosowali. U nas też tego dobra nie brakuje.
Prezes pisze:Możesz Sokratesie błyszczeć dalej. Ale wiesz, jakbyś chciał na tą Ukrainę, to śmiało.
Prezes pisze: Póki co brakuje na szczęście geniuszy na poziomie Camerona, a rzeczywistość pozaunijna UK może szybko wyprostować niepojęte meandry niektórych (bo z pewnością nie wszystkich) umysłów.
_Sokrates_ pisze:(…)znalazłem(…)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości