Się dzieje
Dzięki.
Mamy wszystko, mamy też znajomych co nam zrobią zakupy, więc dziękuje.
W pracy u mnie też kilka osób zostało wysłanych do domu, jednego kierownika ojciec trafił do szpitala (udar), zrobiono test - dodatni, więc oni drugi, który ma z nim biuro - do domu.
Jednak market okazał się bezpieczniejszy, niż biuro...naj prawdopodobniej ze szkoły przywleczone, potem do biura. Choć i w marketach to pewnie kwestia czasu.
Mamy wszystko, mamy też znajomych co nam zrobią zakupy, więc dziękuje.
W pracy u mnie też kilka osób zostało wysłanych do domu, jednego kierownika ojciec trafił do szpitala (udar), zrobiono test - dodatni, więc oni drugi, który ma z nim biuro - do domu.
Jednak market okazał się bezpieczniejszy, niż biuro...naj prawdopodobniej ze szkoły przywleczone, potem do biura. Choć i w marketach to pewnie kwestia czasu.
buba pisze:Jak odpowiednio duza ilosc ludzi zostanie bez pracy, bez srodkow do zycia i zacznie rabowac po sklepach czy zbojowac z pałami przy drogach...
To jest dokładnie to, co pisałem kilka stron wcześniej - skutki gospodarcze, zapaść, mogą być zdecydowanie groźniejsze dla nas wszystkich.
Maseczki, dezynfekcja, rozsądek międzyludzki ok, z pewnością pomogą. Ale już dobijanie źródła finansowania budżetu państwa przez majstrowanie przy gospodarce źle się skończyć może.
- sprocket73
- Kontakt:
laynn trzymajcie się! Łagodnego przebiegu choroby życzę.
Od jutra jak będę jechał z Ukochaną samochodem, to mamy mieć założone maseczki, brawo rząd! Kolejny genialny przepis, który nas uchroni przed zagładą.
Od jutra jak będę jechał z Ukochaną samochodem, to mamy mieć założone maseczki, brawo rząd! Kolejny genialny przepis, który nas uchroni przed zagładą.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
- sprocket73
- Kontakt:
tu można sobie poczytać:
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/ak ... -w/d1cfsz6
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/ak ... -w/d1cfsz6
SPROCKET
To się zgadza, ale znowu pojawiły się niejasne zapisy dotyczące korzystania z siłowni, z których można korzystać, jeśli są "przeznaczone dla osób uprawiających sport w ramach współzawodnictwa sportowego" - znowu pojawi się mnóstwo interpretacji.
A ja zauważyłem wczoraj na dworcu PKP mnóstwo ludzi z maseczkami tylko na ustach, albo opuszczonymi jak śliniaczki i nikt nie reagował. Czyli jak zwykle, pewnie znowu sprawa się rozmyje.
Z innej beczki - co sądzicie o zatrzymaniu Romana Giertycha? Mi ta sprawa mocno śmierdzi, obawiam się, że za stan jego zdrowia w jakiś sposób odpowiadają "Oni". Bardzo to niepokojące, używając eufemizmu.
A ja zauważyłem wczoraj na dworcu PKP mnóstwo ludzi z maseczkami tylko na ustach, albo opuszczonymi jak śliniaczki i nikt nie reagował. Czyli jak zwykle, pewnie znowu sprawa się rozmyje.
Z innej beczki - co sądzicie o zatrzymaniu Romana Giertycha? Mi ta sprawa mocno śmierdzi, obawiam się, że za stan jego zdrowia w jakiś sposób odpowiadają "Oni". Bardzo to niepokojące, używając eufemizmu.
Dobrze pamiętam, kim był Giertych, z kim się witał i co mówił, ale odnoszę wrażenie, że odejście od polityki do prywatnego biznesu było jednym z tych czynników, które spowodowały u niego przewartościowanie ideałów.
Poza tym nie wierzę w przypadki i zatrzymanie go w przeddzień sprawy Leszka Czarneckiego. To też jest niezły model, dużo ma na swoim sumieniu, ale póki co należy mu się prawo do obrony jak każdemu obywatelowi, no chyba że już przekroczyliśmy Rubikon.
Poza tym nie wierzę w przypadki i zatrzymanie go w przeddzień sprawy Leszka Czarneckiego. To też jest niezły model, dużo ma na swoim sumieniu, ale póki co należy mu się prawo do obrony jak każdemu obywatelowi, no chyba że już przekroczyliśmy Rubikon.