Takie wspomnienie
- sprocket73
- Kontakt:
laynn pisze:Poproszę o usunięcie tematu.
Dziękuję.
Jak usuniemy temat, to się podniesie larum, że cenzura, ograniczanie wolności słowa itp. Nie ma w nim niczego obraźliwego, Sokół nie takie foty na forum wrzucał, to teraz niech cierpi
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
- sprocket73
- Kontakt:
Nikt nie wie? Szkoda, myślałem, że orientujecie się w górach lepiej ;(sprocket73 pisze:A czy ktoś wie co to za pipant dokładnie na środku zdjęcia?
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
- sprocket73
- Kontakt:
Sebastian pisze:Nie ma w nim niczego obraźliwego, Sokół nie takie foty na forum wrzucał, to teraz niech cierpi
Ja tam nie cierpię, ale chyba są lepsze tematy, niż wrzucanie moich zdjęć - przez chwilę naprawdę czułem sie, jakbym umarł.
jak Was to bawi, wrzucajcie...
Ostatnio zmieniony 2021-09-27, 18:04 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Pies chory. Jeszcze nawet na szczepienia się nie załapał. Zapalenie pęcherza. Antybiotyk nie pomógł. Teraz będzie posiew moczu bezposrednio z pęcherza i dobór specjalnego leku. Na razie ma zakaz wyłażenia z domu.
Jak pech to pech. Ja już kiedyś gadałem, nawet jakbym papugę kupił, na bank miałaby raka piór.
Jak pech to pech. Ja już kiedyś gadałem, nawet jakbym papugę kupił, na bank miałaby raka piór.
- sprocket73
- Kontakt:
sokół pisze:Pies chory.
Wyzdrowieje!
Apel do wszystkich - proszę się napić w intencji, najlepiej od razu!
SPROCKET
Ożesz ty, nie mogłeś chociaż wypikselować?
Jak zaczniemy poprawiać stare wpisy, to daleko nie pociągniemy.
Jak zaczniemy poprawiać stare wpisy, to daleko nie pociągniemy.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/