Koszulki Forumowe
Trotylu, już pisałem wcześniej:
czemu nie napisałeś propozycji na forum?
Bo
to nie pojawiło się na forum.
W związku z tym jest oferta, propozycję 4 fasony, wzory. Wybieramy z nich. Po to jest to głosowanie, aby zamówić jeden wzór, aby osoba zamawiająca nie miała dużo pracy. Tym bardziej, że robimy to w wolnej chwili. Czy będzie problemem, aby np Tobie dodać Twojego nicka na plecach, Twojej koszulki, to już będzie w kwestii osoby zamawiającej.
Nic nie stoi też na przeszkodzie aby samemu pobrać grafikę i sobie taką koszulkę samemu zamówić.
laynn pisze:Kto ma jakieś propozycje, to proszę je wrzućcie!
czemu nie napisałeś propozycji na forum?
Bo
trotyl pisze:Vidraru i inni forumowicze znają mój pomysł
to nie pojawiło się na forum.
W związku z tym jest oferta, propozycję 4 fasony, wzory. Wybieramy z nich. Po to jest to głosowanie, aby zamówić jeden wzór, aby osoba zamawiająca nie miała dużo pracy. Tym bardziej, że robimy to w wolnej chwili. Czy będzie problemem, aby np Tobie dodać Twojego nicka na plecach, Twojej koszulki, to już będzie w kwestii osoby zamawiającej.
Nic nie stoi też na przeszkodzie aby samemu pobrać grafikę i sobie taką koszulkę samemu zamówić.
Ostatnio zmieniony 2019-02-16, 18:46 przez laynn, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie zajmowałem się koszulkami, ale wiem, że wszystkim nie dogodzi się kolorystycznie, a tym bardziej rozmiarowo. Najprostsze rozwiązanie to forumowe naprasowanki (chyba są trwałe). Każdy zakupiłby sobie we własnym zakresie koszulkę, otrzymałby forumową naprasowankę, wziął żelazko do ręki i... to wszystko.
Zamęczycie mi tu vidraru swymi pomysłami.
Zamęczycie mi tu vidraru swymi pomysłami.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Piotrek pisze:chyba że chodzi o aktywnych zlotowo
Możesz dostać pamiątkę video po zlocie
Naprasowanki nie są trwałe, niestety. Ceper "mi" zamęczycie vidraru??? Nie jestem odpowiedzialna za koszulki, póki co trwa bój o wzór a ja tylko wysyłam swoją opinię.
Ostatnio zmieniony 2019-02-16, 19:37 przez vidraru, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem zainteresowana kupnem koszulki. Wersja nr 5
Bym chciala taka koszulke:
- logo to okragle zeby bylo ciut wieksze gdzies 15 cm srednicy, moze byc tylko z przodu albo z przodu i z tylu, ale takie zeby nie trzeba go ogladac pod lupą
- kolor jakis ciemny - zielony, brazowy, czarny, ciemno szary, granatowy
- bez nickow na plecach, juz i tak dosyc nieznanych ludzi mnie zaczepia na ulicach - po co im ulatwiac sprawe?
- i jeszcze pytanie o material - bo nie chce napewno zadnej koszulki plastikowej, rozciagliwej, w damskich krojach itp tylko taka normalna bawelniana koszulka o normalnym kroju
- ceprowa wersja "wprasowanka" to fajny pomysl!
p.s. Beda naszywki? tu chyba sprawa prostsza bo tylko wielkosc trzeba by ustalic
Bym chciala taka koszulke:
- logo to okragle zeby bylo ciut wieksze gdzies 15 cm srednicy, moze byc tylko z przodu albo z przodu i z tylu, ale takie zeby nie trzeba go ogladac pod lupą
- kolor jakis ciemny - zielony, brazowy, czarny, ciemno szary, granatowy
- bez nickow na plecach, juz i tak dosyc nieznanych ludzi mnie zaczepia na ulicach - po co im ulatwiac sprawe?
- i jeszcze pytanie o material - bo nie chce napewno zadnej koszulki plastikowej, rozciagliwej, w damskich krojach itp tylko taka normalna bawelniana koszulka o normalnym kroju
- ceprowa wersja "wprasowanka" to fajny pomysl!
p.s. Beda naszywki? tu chyba sprawa prostsza bo tylko wielkosc trzeba by ustalic
Ostatnio zmieniony 2019-02-19, 20:53 przez buba, łącznie zmieniany 6 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
laynn pisze:Buba:laynn pisze:Nic nie stoi też na przeszkodzie aby samemu pobrać grafikę i sobie taką koszulkę samemu zamówić.
Tyz prawda.
Rozumiem ze tu mozna? Bo kiedys znajomy na innym forum zamiast kupowac koszulki, ktore byly w sprzedazy, stwierdzil ze sam sobie zrobi lepiej. I se zrobil. I byl potem dym, ze "ukradl" logo ktore do niego nie nalezy, chcieli go scigac sądami itp. Nie wiem jak sie skonczylo, ale sobie pomyslalam, ze forumowe koszulki nie sa az tak wazne aby generowac tyle zlej energii. Wiec chyba pomna tamtych wydarzen, nawet teraz przez mysl mi to nie przeszlo.
Coz widac to forum jest normalne pod roznymi wzgledami
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"