Się dzieje
Pomyśleliście, by biegać za kosiarką? Bierzcie przykład ze mnie 2w1: dla zdrowia i przyoszczędzi/zarobi/ się "starego" na Podlasie.
Ostatnio zmieniony 2020-04-18, 15:44 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
laynn pisze:Na trasie zero policji.
Ja też póki co nigdzie nie spotkałem, a codziennie 11 km na rowerze przemierzam do pracy i jest totalny spokój. Nawet przejeżdżam jakieś 300-400 metrów przez zamknięty park, bo nie chce mi się jeździć dookoła i też cisza. Co nie znaczy, że ich nie ma, bo jednak gdzieś tam jakieś mandaty wystawiają, wczoraj czytałem, że w Tychach 22 mandaty wystawiono jednego dnia, za brak masek i przemieszczanie w grupie.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobromił pisze:[url=https://images92.fotosik.pl/350/0f22653cb072b746.jpg]Obrazek[/URL]
Łukaszu, chyba już cię dorwali za wyśmiewanie wodza i wyjebali Ci na bok awatar
"jeśli od tego zależy Twoja kondycja psychiczna."
a policjant na to - "a mnie się wydaje, że wcale od tego nie zależy i będzie 500 złotych".
Widzę, że nadal wierzycie w to, co rząd napisze na swojej stronie i bierzecie to za prawo Poczekajmy na treść rozporządzenia, bo tego dalej nie ma, choć to ostatni dzień.
a policjant na to - "a mnie się wydaje, że wcale od tego nie zależy i będzie 500 złotych".
Widzę, że nadal wierzycie w to, co rząd napisze na swojej stronie i bierzecie to za prawo Poczekajmy na treść rozporządzenia, bo tego dalej nie ma, choć to ostatni dzień.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!