Fajny film wczoraj widziałem(am)
Re: Fajny film wczoraj widziałem(am)
I dla Monici Barbaro.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Polecam wszystkim udanie się do kina na Odyseję. To wielkie, wizjonerskie kino z pięknie opowiedzianą historią. Główne zarzuty, jakie miał ten film przed premierą (casting Heleny, dziwne zbroje Greków i Trojan) są o dupę rozbić. Helena występuje w dwóch drobnych scenach, które nic nie wnoszą do fabuły i można by je bez żadnej straty dla spójności filmu wyciąć. A zbroje? Kto wie, jakie zbroje nosili Trojanie? To jest ekranizacja mitu, a nie film historyczny, bliżej jej do Władcy Pierścieni czy Diuny 2 niż do historycznego eposu, a fani Gry O Tron też znajdą coś dla siebie. Emocji nie brakuje podczas seansu, a ścieżka dźwiękowa jest znakomita.
Chodzę do kina rzadko, to był dopiero drugi film obejrzany przeze mnie w kinie w tym roku. Pierwszym był "Projekt Hail Mary" i to też był znakomity film.
Chodzę do kina rzadko, to był dopiero drugi film obejrzany przeze mnie w kinie w tym roku. Pierwszym był "Projekt Hail Mary" i to też był znakomity film.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Wybieram się tylko logistycznie musze ogarnąć, bo film trwa 3h + że do kina mam 25 minut auto to się robi, pół dnia 
Właśnie moi znajomi marudzą, bo się naoglądali pierdół, ja Nolanowi ufam i z przyjemnością pójdę. Szkoda, że u mnie nie ma IMAX.
Właśnie moi znajomi marudzą, bo się naoglądali pierdół, ja Nolanowi ufam i z przyjemnością pójdę. Szkoda, że u mnie nie ma IMAX.
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach