Sport
Re: Sport
Mówią, że ta część to dalsza część eliminacji. Że w kolejnej rundzie zacznie się granie. Kijowe te godziny meczy, choć i tak człowiek pracuje, więc i tak wszystkich by się nie obejrzało.
Za dużo zespołów, 32 to było optimum. Ale w nocy Leo Messi dał koncert, trzy gole w meczu z Algerią.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Na razie każda z gwiazd typu Ronaldo, Messi i Mbape nie dała plamy. Bardzo dobrze grają drużyny z Afryki.
A przypomnę, że nigdy w historii mistrza nie zdobyła drużyna z poza Europy i Ameryki Południowej..
A przypomnę, że nigdy w historii mistrza nie zdobyła drużyna z poza Europy i Ameryki Południowej..
Mało oglądam. Zniechęca mnie trochę ilość drużyn, oraz godziny meczów.
Ale trzymam kciuki za Maroko, Kanadę.
Ale trzymam kciuki za Maroko, Kanadę.
Ja wróciłem z wakacji i mam no to sposób.
Po prostu rano oglądam skróty nie patrząc wcześniej na wynik. TVP nie spoileruje tytułami. Ogólnie mundial się rozkręca, teraz ostatnia runda, więc już będę zerkał, kto z kim dalej będzie grać.
Po prostu rano oglądam skróty nie patrząc wcześniej na wynik. TVP nie spoileruje tytułami. Ogólnie mundial się rozkręca, teraz ostatnia runda, więc już będę zerkał, kto z kim dalej będzie grać.
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
No a mnie to średnio zachęca do oglądania. Właśnie spoglądam na wyniki i nie chcę mi się nic więcej.