Salutowali "heil Hitler" w Muzeum Powstania Warszawskiego
Brzydko się zachowali. A to byli wrogowie Ojczyzny, czy wręcz przeciwnie? Bo zaczynam się w tym wszystkim już gubić...
Salutowali "heil Hitler" w Muzeum Powstania Warszawskiego
sprocket73 pisze:A to byli wrogowie Ojczyzny, czy wręcz przeciwnie?
Dobromił pisze:Stanko pisze:A ty uważasz że należy marnować pieniądze podatników na procesy?
A czy ty jesteś podatnikiem podatku dochodowego i innych ?
ceper pisze:Mój awatar mi się podoba, bo działa na "wysiloną" patologię. Nie wrzucaj rodzinnych zdjęć, nawet gdy się wzruszysz. Podoba mi się twój styl interpretacji, pewnie koledzy też się z ciebie wyśmiewali i stąd ta twa walka za ojczyznę oraz rodzinę w kolejkach po zasiłki. Twój potomek jest według ciebie:Stanko pisze:Jesteś jak ta różowa świnka i nawet kolory pasują do ciebie.
a) tak samo głupi,
b) głupi do kwadratu,
c) w połowie głupi,
d) mądry (oznaczałoby to dramat innych ludzi).
Gratis otrzymasz interpretację naukową.
Dobromił pisze:Stanko pisze: i stać mnie na to.
To mi zaimponowałeś.
Stanko pisze:czy może mam w twoim imieniu walczyć żebyś miał lepiej ?
Stanko pisze: telefon jest niewygodny i wysilony a mojego prywatnego mi szkoda bo troche za dobry na ten dyskusje wiec byki beda i nie zawsze mam czas poprawiac bo siedze w pracy kiedy pije kawke. kazdy kto dziala na jego szkode celowo i podstepem
TNT'omek pisze:Myślę, że jedną z lepszych rzeczy, jakie byś mógł zrobić dla swojej ojczyzny, to zacząć poprawnie używać języka ojczystego.
Stanko pisze: co jeszcze robisz w Polsce? Skoro krytykujesz patriotów i żołnierzy?
TNT'omek pisze:W takie same uniformy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 62 gości