Zaliczana do KSP, zadajeszgość pisze:Schody na platformę widokową na Górze Krzyżowej (Kromoła)
Quiz Góry Polski
Po pierwszym zdjęciu: ani to rzeka, ani wodospad, ani wiadomo co
Po drugim - widzę betonowy most/kładkę/, ale w ogóle go nie kojarzę - widocznie nie było mnie tu
Po drugim - widzę betonowy most/kładkę/, ale w ogóle go nie kojarzę - widocznie nie było mnie tu
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
To nie jest Most Stacha tak jak napisał marekw. Obok obiektu (nie mogę inaczej napisać )
prowadzą dwa szlaki: czarny i żółty, żółty do popularnego schroniska
Jeszcze dopiszę, że obiekt jest oznaczony na mapach.
prowadzą dwa szlaki: czarny i żółty, żółty do popularnego schroniska
Jeszcze dopiszę, że obiekt jest oznaczony na mapach.
Ostatnio zmieniony 2016-02-04, 09:55 przez gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Betonowy Most nad Łomniczką
Ostatnio zmieniony 2016-02-04, 11:32 przez Vlado, łącznie zmieniany 1 raz.
No tak most nad Łomniczką, przy szlaku z Karpacza do schroniska nad Łomniczką, na mapach oznaczony jako Betonowy Most
Na ścieżce geoturystycznaj wyznaczonych jest czternaście przystanków informacyjnych: 1. CI KPN, 2. Betonowy Most, 3. Dolina Łomniczki, 4. Spływy gruzowo-błotne, 5. Kocioł Łomniczki, 6. Równia pod Śnieżką, 7. Zbocza Śnieżki, 8. Śnieżka, 9. Czarny Grzbiet, 10. Czarna Kopa, 11. Sowia Przełęcz, 12. Skalny Stół, 13. Sowia Dolina, 14. Dolina Płomnicy
Nie przypuszczałam, że będzie to tak trudne
Ceper był tak blisko rozwiązania - "Po drugim - widzę betonowy most/kładkę/, ale w ogóle go nie kojarzę"
Na ścieżce geoturystycznaj wyznaczonych jest czternaście przystanków informacyjnych: 1. CI KPN, 2. Betonowy Most, 3. Dolina Łomniczki, 4. Spływy gruzowo-błotne, 5. Kocioł Łomniczki, 6. Równia pod Śnieżką, 7. Zbocza Śnieżki, 8. Śnieżka, 9. Czarny Grzbiet, 10. Czarna Kopa, 11. Sowia Przełęcz, 12. Skalny Stół, 13. Sowia Dolina, 14. Dolina Płomnicy
Nie przypuszczałam, że będzie to tak trudne
Ceper był tak blisko rozwiązania - "Po drugim - widzę betonowy most/kładkę/, ale w ogóle go nie kojarzę"
No to podaj Twoją zagadkę beskidniko-taterniku
Tatroholicy to się chyba "wynieśli" bo rozwiązanie zagadki Sokratesa, prawidłowe, wisi już od 24 stycznia
Tatroholicy to się chyba "wynieśli" bo rozwiązanie zagadki Sokratesa, prawidłowe, wisi już od 24 stycznia
Ostatnio zmieniony 2016-02-04, 11:50 przez gość, łącznie zmieniany 1 raz.