Quiz Góry Polski
Trza szybko dać odpowiedź, bo zaraz górniczek wróci z szychty i będzie bardziej zły niż rankiem.
A rano był poniedziałek i szychty w alkowie pewnie nie było.
Tak mi się zdaje, że te bloki są przy ulicy Ignacego Łukasiewicza - wynalazcy lampy naftowej, tudzież nieopodal znajduje się Kompleksu Pięciu Stawów (w centrum fotki).
Podejrzewam, że pacnięto fotę zoomem ze Skalnej Bramy nieopodal ruin zamku Rogowiec.
Wystarczy powiększyć zdjęcie i odczytać napis na wieży "Gmina Pieszyce wita", więc chyba o Wielką Sowę chodzi.
A rano był poniedziałek i szychty w alkowie pewnie nie było.
Tak mi się zdaje, że te bloki są przy ulicy Ignacego Łukasiewicza - wynalazcy lampy naftowej, tudzież nieopodal znajduje się Kompleksu Pięciu Stawów (w centrum fotki).
Podejrzewam, że pacnięto fotę zoomem ze Skalnej Bramy nieopodal ruin zamku Rogowiec.
Wystarczy powiększyć zdjęcie i odczytać napis na wieży "Gmina Pieszyce wita", więc chyba o Wielką Sowę chodzi.
włodarz ma rację - zadajesz sokole.
P. S. Przepraszam, że przekroczyłem zakazany dla mnie obszar tego forum. Wkrótce środa popielcowa pozwoli mi się oczyścić.
P. S. Przepraszam, że przekroczyłem zakazany dla mnie obszar tego forum. Wkrótce środa popielcowa pozwoli mi się oczyścić.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Nie odpowiedziałem na zagadkę - nie zadaję - koniec tematu - ceper zadaje i tyle. Nara, idę spać.
ps ceper skończ dupcyć ze masz coś zakazanego na forum, bo mnie zaraz bierze...
jak masz pierdzielić od rzeczy to...
ps ceper skończ dupcyć ze masz coś zakazanego na forum, bo mnie zaraz bierze...
jak masz pierdzielić od rzeczy to...
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez sokół, łącznie zmieniany 2 razy.
Tomek - dlaczego to zlikwidowałeś ? Tekst bardzo prawdziwy.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Kto miał przeczytać, przeczytał, mam nadzieję, że do głownego adresata tego wpisu dotarło.
Wracajmy do zagadek, szkoda czasu na pierdoły
ceper, czekamy na zagadkę.
Wracajmy do zagadek, szkoda czasu na pierdoły
ceper, czekamy na zagadkę.
Ostatnio zmieniony 2021-01-28, 09:48 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
sokół pisze:że do głownego adresata tego wpisu dotarło.
Taaa …
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :