Quiz Góry Polski
Miałem udzielić odpowiedzi po 5 minutach, ale znów marekw narzekałby, że nie dałem szansy innym. Więc daję...
Podpowiem - byłem tu wcześniej, niż planowałem.
Podpowiem - byłem tu wcześniej, niż planowałem.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Nocleg w Dusznikach-Zdroju, planowałem spacer na Orlicę, Zieleniec i Torfowisko pod Zieleńcem, ale nie korzystając z map, szlakowskazów czy GPS, lecz opierając się głównie na wyczuciu terenu i słońcu. I wyszła mi trasa na torfowisko, Zieleniec i Orlicę...
Trzeba kuć żelazo, póki gorące, dopóki nie opadł zapał forumowiczów na rozwiązywanie quizu.
Co to za górka?
Trzeba kuć żelazo, póki gorące, dopóki nie opadł zapał forumowiczów na rozwiązywanie quizu.
Co to za górka?
BŚ to żadna podpowiedź.
Od razu podejrzewałem widok z Malinowa na Zielony Kopiec, a jeśli pudło, to i tak miałem dobry dzień.
Od razu podejrzewałem widok z Malinowa na Zielony Kopiec, a jeśli pudło, to i tak miałem dobry dzień.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/