Strona Góry Bez Granic na Facebooku
Strona Góry Bez Granic na Facebooku
Nie wiem, czy wszyscy wiedzą bądź są zainteresowani, ale mamy oczywiście swój profil na Facebooku. Staramy się zrzeszyć jak najwięcej osób i uczestniczyć w tzw. social life z naszymi górskimi znajomymi i nieznajomymi, z partnerskimi stronami i zaprzyjaźnionymi oficjalnie ludźmi, blogerami, ekipami. Wymieniamy się doświadczeniami i reportażami, zdjęciami i poglądami. Nie jest to kopia forum, więc tematyka jest różna, dlatego zachęcam do podglądania aktualizacji, które będą tutaj publikowane i uczestnictwa w facebookowym gbg, podrzucania pomysłów, zdjęć, komentarzy. Mamy duże grono odbiorców w wielu krajach i choć nie wszyscy zaglądają tu na forum, na fb większość, a to czyni nas rozpoznawalnymi coraz bardziej. Przyłączcie się
Pierwsza aktualizacja:
https://www.facebook.com/Gorybezgranic/ ... 4065914908
Pierwsza aktualizacja:
https://www.facebook.com/Gorybezgranic/ ... 4065914908
Ostatnio zmieniony 2019-07-17, 13:46 przez vidraru, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- _Sokrates_
- kristoff73
Nie ja założyłam stronę na fb, ale powiem tylko tyle - "dziękuję" za wsparcie. Widzę, że nie ma sensu tego kontynuować. To forum upada i smutno na to patrzeć.
A kiedy Ty napisałeś jakąś relację?
Wręcz przeciwnie, rozpoznają nas ludzie i czytają. Nie każdy ma ochotę przystępować do forum. Zwłaszcza takiego dumnego samego z siebie.
creamcheese pisze:Ludzie idą na łatwiznę i zamiast pisać relacje wrzucą kilka fot na fb i tyle
A kiedy Ty napisałeś jakąś relację?
creamcheese pisze:Oby nie był to początek zmierzchu forum.
Wręcz przeciwnie, rozpoznają nas ludzie i czytają. Nie każdy ma ochotę przystępować do forum. Zwłaszcza takiego dumnego samego z siebie.
vidraru pisze:Nie ja założyłam stronę na fb, ale powiem tylko tyle - "dziękuję" za wsparcie. Widzę, że nie ma sensu tego kontynuować. To forum upada i smutno na to patrzeć.
Nie bierz tego do siebie. Po prostu są użytkownicy tego Forum, którym samo forum wystarcza. I tyle. No chyba nie uważasz, że ja jakoś chciałem Cię obrazić, wyśmiać, obniżyć wartość Twego zaangażowania ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Dobromił pisze:obniżyć wartość Twego zaangażowania
Po wszystkich powyższych komentarzach poczułam się chujowo ale wiem, że jest duże grono ludzi, którzy nie chcą być na forum i forma fb im wystarcza a do tego jesteśmy rozpoznawani i dzięki fb mamy w cholerę kontaktów i możliwości udostępniania materiałów jak filmy, zdjęcia, relacji, o których nawet kochani nie wiecie. Tak, że powiem tyle - będę kontynuować, zaglądajcie jeśli chcecie a jeśli nie - to bez zbędnych komentarzy. I tyle.
- kristoff73
kristof73 pisze:Jest jednak pewna grupa ludzi, którzy nie chcą być na fb i forma forum im wystarcza...
No właśnie, i na odwrót.
Dla wiadomości, mamy współpracę z Nadleśnictwem Baligród, zgodę na publikację wszelkich udostępnianych przez nich materiałów - filmów, zdjęć, dokumentacji oraz zaprzyjaźnił się z nami Szczytomaniak, czyli ktoś, komu ani forum niepotrzebne, ani facebook, za to stworzył fantastyczny kanał dokumentacyjny na YouTube i zaraz podrzucę link.
Swoją drogą fb jest potrzebne. Jeśli ktoś tylko chce się napierdalać w przepychanki polityczne i nie wiem jakie, bo nie czytam już tego gówna, którym się od miesięcy obrzucacie, to miejcie forum, jakie tworzycie. Ktoś chce wyjść poza i dotrzeć do ludzi inaczej. Pokazać więcej, znaleźć kontakty do innych, których fora nie interesują, ale istniejemy jako społeczność (na tym oplutym fb). I to przyciąga.
A ja tam się zgadzam z vidraru, jak najbardziej dobrze, że strona na FB jest i ona też tu przyciąga parę osób. Zresztą strona na FB powstała w tym samym czasie co forum, czyli zaraz na początku i od zawsze raz lepiej, raz gorzej to razem funkcjonowało. A to, że nie każdy z tego korzysta to inna sprawa, jak najbardziej kto nie chce nie musi, nic na siłę przecież, ale nie znaczy, że trzeba zamykać drogę innym. Jedni są tylko tutaj, inni tu i tam, a jeszcze inni, tylko tam i wg mnie to jest bardzo dobre.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Jedni są tylko tutaj, inni tu i tam, a jeszcze inni, tylko tam i wg mnie to jest bardzo dobre.
Bardzo filozoficzne podsumowanie tematu.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :