sprocket73 pisze:Proszę bardzobuba pisze:Czy moglby mi ktos strescicVision pisze:Z Sylwestra mam bardzo miłe wspomnienia, byłem tam z ... taką 13-latką... przetańczyliśmy razem całą noc...
A to nie dla mnie
sprocket73 pisze:Proszę bardzobuba pisze:Czy moglby mi ktos strescicVision pisze:Z Sylwestra mam bardzo miłe wspomnienia, byłem tam z ... taką 13-latką... przetańczyliśmy razem całą noc...
kristoff73 pisze:Bo skoro to wzbudza takie emocje to moze warto sie wybrac dla obserwacji ciekawych zjawisk miedzyludzkich
https://www.tekstowo.pl/piosenka,edward ... warto.html
Buba, mam wrażenie, że Autor zaliczyłby Twoje wycieczki do tych, o których w ostatniej zwrotce
sokół pisze:Sokołek grał kilka lat w kapeli. I do tego pisał teksty. Zagrałem też w życiu kilkanaście koncertów, w tym jeden na podwórku dla około setki osób, raz zapełniliśmy też po brzegi lokalną knajpę, ale potem kapela się rozpadła, bo trafiłem na złą kobietę, która kazała mi skończyć z życiem rockmena. A ja głupi, posłuchałem.
Chłopaki, każdy z osobna, nagrali potem swoje płyty. Ja nie miałem niestety takiej okazji.
buba pisze:A to nie dla mnieNie lubie tanczycz
Vision pisze:buba pisze:A to nie dla mnieNie lubie tanczycz
Też w sumie nie lubię.Całe życie tego unikałem jak ognia. Z tego powodu nie byłem w podstawówce na komersie, w szkole średniej na studniówce i na wielu weselach, bo nie lubiłem takich imprez właśnie dlatego, że tam trzeba było tańczyć. Tzn. nie trzeba było, ale większosć do tego namawialła. Wiele z takich wesel przesiedziałem tylko przy stole i wielu zarzucało mi że nie umiem się bawić. Na imprezy z muzyką, którą słucham też jeździłem i zazwyczaj pomimo, że wszyscy tam tańczyli, ja nie. Po prostu jechałem tam posłuchać muzyki i to mi wystarczało i świetnie się przy tym bawiłem. Też mało kto to rozumiał.
No, ale od jakiegoś czasu się trochę zmieniłem pod tym względem, aczkolwiek muszę mieć do tego nastrój i odpowiednie okoliczności, dlatego tym bardziej uznaje tą imprezę za udaną. Bo i na trzeźwo i z muzyką po której bym się nie spodziewał potrafiłem się świetnie bawić.
ani muzyka mi sie nie podobala, ani tanczenie, ani ogolny klimat wystrojonych i wymalowanych ludzi.. wodka byla dobra ale wolalabym ja wypic w parku
sokół pisze:No ale chyba Ci się brak tolerancji załączył i tych jego bannerów nie zamieściłeś jednak. No bo inaczej tego wytłumaczyć nie umiem.![]()

sokół pisze: (to znaczy Twoje dwa wiem, które są i moje, a reszta to skąd mam wiedzieć? )
sokół pisze:wniosek?
sokół pisze:Kto się obraża, na straty się naraża.
kristoff73 pisze:Vision, z Twoim talentem mógłbyś w tej kadencji Sejmu podjąć próbę stworzenia rządu - z udziałem przedstawicieli wszystkich partii![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 61 gości