Wieści z gór
O kurwa. Tak kiedyś była katastrofalna ulewa, a teraz to. Strach tam będzie jeździć.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- sprocket73
- Kontakt:
Nie bardzo umiem znaleźć na mapach to obszary do biwakowania. Na stronie LP jest straszny burdel.
PS>Znalazłem, ale na razie to jest ich tyle, co kot napłakał.
PS2>Uwielbiam takie zakazy, typu "zakaz zbierania drewna na ognisko albo do konstrukcji". Nawet patyczka nie wolno.
PS>Znalazłem, ale na razie to jest ich tyle, co kot napłakał.
PS2>Uwielbiam takie zakazy, typu "zakaz zbierania drewna na ognisko albo do konstrukcji". Nawet patyczka nie wolno.
Ostatnio zmieniony 2021-04-08, 10:34 przez Pudelek, łącznie zmieniany 2 razy.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Wielka łaska z tymi miejscami do biwakowania. Jak ktos wbije do lasu wieczorem i powiesi hamak albo polozy sie na karimacie i zje kanapke na zimno - to raczej na 99% i tak go tam nikt nie namierzy w celu wsadzenia mu mandatu. To juz mega pecha by trzeba miec...
Są dwie rzeczy problematyczne przy biwakach - ognisko i samochód. O to zawsze jest dym. No a tego tu i tak nie wolno... Wiec moim zdaniem nic sie kompletnie nie zmieniło...
Są dwie rzeczy problematyczne przy biwakach - ognisko i samochód. O to zawsze jest dym. No a tego tu i tak nie wolno... Wiec moim zdaniem nic sie kompletnie nie zmieniło...
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..