Czy góry uszlachetniają?
Vision pisze:trochę się powygłupiali i tyle...
w tym nie widze nic zlego!
Vision pisze:tym bardziej, że w ich wyglądzie też nic złego nie widzę..
Mnie obrzydza wydepilowany facet, niezaleznie od sposobu zachowania (takie moje prywatne zdanie). No chyba ze chory i oblazł z włosia np. po chemioterapii. Wtedy mu wspolczuje i trzymam kciuki aby wyzdrowial
Ostatnio zmieniony 2013-09-04, 17:57 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.
Hm kurde nie doczytałem tu nic o depilacji...
Tak, filmik
Vision pisze:chłopak się ogolił pod pachami
Nie tylko.. Cały taki obły... Łysa czacha, łysa klata... Kilku takich tam jest. Taka widac jest obecna gorska moda
Ostatnio zmieniony 2013-09-04, 20:24 przez buba, łącznie zmieniany 3 razy.
- Malgo Klapković
Nie wiem co znaczy słówko uszlachetniają. Moim zdaniem, a znam to z autopsji, góry ale takie rozumiane przedze mnie, czyli całokształt rozwijają ludzi, czynią ich otwartymi na innych, na przyrodę. To dotyczy nie tylko dzieci ale i dorosłych. Góry inspirują do poszukiwań. Ostatnio obsługiwałam grupę emerytów, których nasz region zafascynował. Wyjeżdżają z pięknymi pamiątkami, nakupili map, książek, pięknych regionalnych pamiątek od biżuterii z poroża po rzeźby ze szkła. Te Bieszczady i Beskid Niski na pewno wywarł na nich pozytywny wpływ. Tak samo zachowuję się na szkoleniach, każde z nich to otwarcie nowego lufcika. Podobnie z książkami.
Ostatnio zmieniony 2013-09-05, 12:17 przez lucyna, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy góry uszlachetniają? Hmmm... Może ja spróbuję opisać jak na mnie wpływają góry. Na pewno dają mi siłę, czasem pozwalają zapomnieć o różnych złych chwilach w życiu. Sprawiają, że się uśmiecham. Pozwalają dostrzec rzeczy, których wcześniej nie zauważałam, i pozwalają mi się wyciszyć...
"Kiedy świat się od ciebie odwraca, ty też musisz się od niego odwrócić."
vertigo pisze:Tak sobie myślę... Wlodzimierz Iljicz Lenin chadzał po górach, ale nie sądzę, żeby go uszlachetniły...
Moze chadzal nie po tych co trzeba? albo za malo?
Ostatnio zmieniony 2013-09-05, 18:01 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.