Wieści z gór
Coś mi się zdaje, że te fasolki I bigosy są robione na jednej bazie.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
W końcu się GOPR-owcy wkurwili, bo ile można tolerować takiego #*%#* jednego z drugim, może Karkonosze dadzą sygnał do działania
https://podroze.gazeta.pl/podroze/7,114 ... z-map.html
https://podroze.gazeta.pl/podroze/7,114 ... z-map.html
Cytat:
A jakie dżinsy są "niezwykłe"? Znaczy, jeśli założę "niezwykłe" dżinsy, to nie będą karać?
Proponuję pójść dalej: NAGRADZAĆ ludzi w np. "niezwykłych" (różowych? będą z daleka widoczne, a jeszcze jeśli facet je ubierze, to dodatkowa radocha) dżinsach.
Albo jakoś tak.
- Ratownicy pomagają m.in. osobom, które wyszły w góry bez latarek i map lub miały na sobie zwykłe dżinsy czy trampki.
A jakie dżinsy są "niezwykłe"? Znaczy, jeśli założę "niezwykłe" dżinsy, to nie będą karać?
Proponuję pójść dalej: NAGRADZAĆ ludzi w np. "niezwykłych" (różowych? będą z daleka widoczne, a jeszcze jeśli facet je ubierze, to dodatkowa radocha) dżinsach.
Albo jakoś tak.
Zawsze trzeba iść. Jak się nie ma gdzie - tym bardziej.
Taaa, znowu ta sama śpiewka o karaniu, odpłatnych akcjach, złych butach... Rzygać się chce.
Kto będzie decydował, które buty albo spodnie są złe i gdzie? Jakaś Górska Inkwizycja w kapturach?
Najpierw się popularyzuje "aktywne spędzanie wolnego czasu", ułatwia na wszelkie sposoby dostęp w góry i zachęca w sieci do ich odwiedzania, a później płacz?
Wyhamowałbym trochę, naprawdę wiele ciekawych miejsc odwiedziłem w bardzo nieodpowiednim obuwiu i jest to wyłącznie moja sprawa.
Zimą w Tatrach chodziłem w spodniach od dresu i kurtce miejskiej, bo akurat takie miałem. Kryminał!
Kto będzie decydował, które buty albo spodnie są złe i gdzie? Jakaś Górska Inkwizycja w kapturach?
Najpierw się popularyzuje "aktywne spędzanie wolnego czasu", ułatwia na wszelkie sposoby dostęp w góry i zachęca w sieci do ich odwiedzania, a później płacz?
Adrian pisze:bo ile można tolerować takiego
Wyhamowałbym trochę, naprawdę wiele ciekawych miejsc odwiedziłem w bardzo nieodpowiednim obuwiu i jest to wyłącznie moja sprawa.
Zimą w Tatrach chodziłem w spodniach od dresu i kurtce miejskiej, bo akurat takie miałem. Kryminał!
Ostatnio zmieniony 2020-01-13, 22:37 przez Prezes, łącznie zmieniany 2 razy.
Pewnego razu zszedłem z Morskiego Oka do Palenicy boso. W towarzystwie dwóch równie bosych innych osób.
Adrian - uspokój się. Za bardzo patrzysz na wizualną stronę turystyki.
Co do butów - jestem tylko za Scarpami ! Bo takie mam !
Adrian - uspokój się. Za bardzo patrzysz na wizualną stronę turystyki.
Co do butów - jestem tylko za Scarpami ! Bo takie mam !
Prezes pisze:Czasem korzysta z mojej.
A dlatego "czasem", bo nie zawsze ją masz.
Moje nazwisko Państwu nic nie powie.
Adrian pisze:W końcu się GOPR-owcy wkurwili, bo ile można tolerować takiego #*%#* jednego z drugim, może Karkonosze dadzą sygnał do działania
Jacy Goprowcy ?? Raczej Dziennikarz z Gazety o tym marzy .
Skąd ta obsesja karania ? nie każdy idąc na Śnieżkę zimą zakłada liny poręczowe i bierze ze sobą komplet śrub lodowych uzbrojony w dwie dziaby
Polecam wybrać się latem w Alpy gdzie bosonogich i w klapkach
- telefon 110
Gór Ski pisze:
Jacy Goprowcy ?? Raczej Dziennikarz z Gazety o tym marzy .
Skąd ta obsesja karania ?
To taka zastępcza religia.
Masturbują się ilekroć ktoś postawi koślawo stopę w górach- zwichnie, a potem jest zmuszony wezwać GOPR.
O ileż takie sytuacje w grozie natury są bardziej podniecające od popularnego rozwałkowania na drodze jezdnej ?