Piotrek pisze:Statystycznie wychodzi na to, że najwięcej głupoli bywa w Tatrach
Pojechałeś piknie uważaj teraz na spadające gwiazdy
Piotrek pisze:Znaczy nie kumam związku z tym co pisałem o statystycznie występujących głupolach w Tatrach
ale to może kwesta tej dołującej pogody
Ach, no i Asię doskonale rozumiem..buba pisze:Asia ponoc mowila ze najbardziej boi sie w gorach zabładzenia
Niektórzy, jak widać, wiedzą a zdarzy się i taki, co się radośnie sam sobie roześmieje w twarz ;>Piotrek pisze:Nie ma co uważać, głupole nie wiedzą, że gadają głupoty
bluejeans pisze:O tym, że Babia ma ponad 1700m wysokości dowiedziałam się przez przypadek w Tatrach, w drodze na Jakiśtamszczyt
kris75 pisze:P.S Dalej nie kumasz, ale to nic.Góry bez granic
Robert, było gorzej, byłam na Babiej kompletnie nieświadoma wysokości (serioserio) dopiero Ty mnie w Tatrach uświadomiłeś. (przynajmniej tak to zapamiętałam).Vision pisze:No z tym to pojechałaś po całości, bo najpierw dałaś zaproszenie na Babią, myśląc, że ona ma te 1000 metrów, a jak się dowiedziałaś ile ma w rzeczywistości, to chciałaś się wycofać potem...
Dobrze wiesz, że mnie można nabrać tylko wtedy, jak nie wiem, gdzie idę i co mnie czeka! (albo wiem bardzo pobieżnie..) Ale po tych wszystkich przejściach postanowiłam, że teraz już będę mądra, ha! Będę o wszystko pytać zanim się gdziekolwiek ruszę. (nawet, jeśli może się to skończyć tym, że już nigdy gór pod stopą nie uświadczę )Vision pisze:ale tak teraz właśnie doszedłem do wniosku, że dwa najwyższe szczyty w swoim życiu zdobyłaś, ze mną Proponuję jakiś trzeci do kolekcji, może jednak ten Krywań w Tatrach, też nie byłem jeszcze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości