Taka krótka relacja z przebieżki Beskidem Śląskim, gdyby ktoś chciał zmarnować trochę czasu na przeczytanie - link:
https://sp-wloczegowy.blogspot.com/2025 ... laski.html
Gra w kolory
Re: Gra w kolory
Byłem ciekaw jak Hala Radziechowska wygląda wczesną wiosną. Sam ją widziałem w czerwcowej zieleni, widziałem w październikowej jesiennej szacie.
Ale te czerwienie ładnie się prezentują.
Sam Cieńków jest ładny ale tam trzeba pewnie z rana albo wieczora się pojawić by to odczuć.
Ale te czerwienie ładnie się prezentują.
Sam Cieńków jest ładny ale tam trzeba pewnie z rana albo wieczora się pojawić by to odczuć.
- sprocket73
- Kontakt:
Hmm... jak chciałaś wydłużyć o 10 km, to trzeba było na Stożek się wybrać 
Ja osobiście nie lubię oglądać wyższych partii, gdzie wiosny jeszcze nie ma, jak niżej już jest.

Ja osobiście nie lubię oglądać wyższych partii, gdzie wiosny jeszcze nie ma, jak niżej już jest.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
sprocket73 pisze:Hmm... jak chciałaś wydłużyć o 10 km, to trzeba było na Stożek się wybrać
Na Stożku już byłam w tym roku, nic tam nie ma ciekawego

Wszystkie partie mi tego dnia zagrały

_laynn pisze:Sam Cieńków jest ładny ale tam trzeba pewnie z rana albo wieczora się pojawić by to odczuć.
ładny, ładny. No i na pewno nie w niedzielę...