Rozliczymy Go za coś innego. Na pewno jest winny. Ja tam jestem półwytrawny.
_Sokrates_ pisze:sokół pisze:Tam dostaną lajki i serduszka. Tutaj w najlepszym razie nikt ich łaskawie nie zjebie.
Jeśli ktoś jest beksą lub mazgajem i jest tutaj dla lizania po jajach to niech lepiej idzie na fejsa.
Już nie jesteś wytrawnym turystą? W busie do Zawoi Policzne padł też tekst raczej wytrawiony.Dobromił pisze:Ja tam jestem półwytrawny
laynn pisze:I największy śmietnik forumowy SX też wyłączyłem.
Piotrek pisze:faktycznie jest zgodnie z założeniami forum i jest ono "bez granic
Piotrek pisze:Są możliwości i narzędzia do tego by forum było dla każdego, każdy mógł się wypowiedzieć i nie było jakiejś niejasnej cenzury. Tylko trzeba z możliwości i narzędzi korzystać.
Dobromił pisze: Panie i Panowie - jak długo macie zamiar tolerować tego osobnika
Piotrek pisze:I ciągle wraca ta sama sprawa - "Ignoruj". [...] jest możliwość dzięki tej funkcji "oczyszczenia" sobie towarzystwa, a w zasadzie nikt nie korzysta. A psioczenia co nie miara [...]
sokół pisze:Można też denerwujących użytkowników ignorować - przypominam, że jest taki specjalny guziczek. [...] Tylko takim dziwnym trafem nikt nie korzysta z tego przycisku, a zamiast ignorować, wdajecie się w dyskusję i dajecie "prowokować". Nawet to tak wygląda, że to lubicie.[...]
kristof73 pisze:Czyli to jest bardziej forum bez granic niż góry bez granic - wolałbym to drugie, czyli wszelkiego rodzaju turystyka plus tematy związane z nią jak np. piwo, muzyka itp. Religia czy polityka do niczego nie jest ani tu ani podczas wycieczek potrzebna.
kristof73 pisze:wszelkiego rodzaju turystyka plus tematy związane z nią jak np. piwo, muzyka itp. Religia czy polityka do niczego nie jest ani tu ani podczas wycieczek potrzebna.
kristof73 pisze:Opcja "ignoruj" jest przydatna, ale działa, nie może chyba być inaczej, po zalogowaniu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości