Magdalena Gorzkowska nie zdobędzie zimą K2 i nie zostanie pierwszą Polką zimą na szczycie drugiej najwyższej góry świata. Polka wróciła do bazy i prawdopodobnie zażądała ewakuacji helikopterem do szpitala.
Magdalena Gorzkowska nie zdobędzie zimą K2 i nie zostanie pierwszą Polką zimą na szczycie drugiej najwyższej góry świata. Polka wróciła do bazy i prawdopodobnie zażądała ewakuacji helikopterem do szpitala.
Coldman pisze:Na początku gdy pisała o planach napisałem o realiach wejścia to się ludzie pruli do mnie na instagramie.
Coldman pisze:To nie jest góra na takie paplanie.
Coldman pisze: na insta
sprocket73 pisze:Niestety podobno zawezwała helikopter.
laynn pisze:Nigdy helikoptera nie wzywałem, ani nie prosiłem![]()
Prezes pisze:Ja bym się Pani Magdy naprawdę nie czepiał. Osiągnięcia w zasadzie niewiele gorsze od narodowej wyprawy gierojów, po której pozostały głównie niesmak i parę kiepskich książek.
Dobromił pisze:Coldman pisze:Na początku gdy pisała o planach napisałem o realiach wejścia to się ludzie pruli do mnie na instagramie.
Zaimponowałeś mi. Jak te realia opisałeś ?
kristoff73 pisze:Mont Blanc, Aconcagua, Kilimandżaro, Mount Everest, Makalu, Manaslu - jeśli młoda kobieta wchodzi wchodzi na te szczyty (i parę innych), to według mnie coś sobą reprezentuje i dobrze rokuje na przyszłość. W przeciwieństwie do hejterów, żartownisiów, zazdrośników i innych maluczkich, w tym takich, co nigdy w górach wysokich nie byli ale na wszystkim się znają, dobrze jej życzę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości