[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gmW8mdDNIk4[/youtube]
ceper pisze:Iveta Bartošová - wykonawczyni najbardziej znanych mi romantycznych utworów o miłości, na przekór losowi nie miała szczęścia w miłości. Jej chłopak, z którym w duecie wykonali kilkanaście hitów, zginął w wypadku samochodowym. Wróciła znów na szczyt, ale nie była w stanie udźwignąć ciężaru sławy, popadła w alkoholizm, narkomanię i depresję ... aż do samobójstwa.
Znam ją z końca lat 80-tych, czyli czasów komuny, wtedy była jeszcze normalna. Potem przez 20 lat /aż do spotkania absolwentów/ odeszła w cień, by ją odkryć na nowo. Nie znam jej przyzwoitego utworu od aksamitnej rewolucji z moim udziałem (2 dni później poznałem inną artystkę).Vlado pisze:Smutne jest to Ceprze, że utalentowane piosenkarki...
Vlado pisze:Smutne jest to Ceprze, że utalentowane piosenkarki we współczesnym szołbiznesie nie mogą tak najzwyczajniej po prostu śpiewać, albo robią się na prostytutki albo nie istnieją.
laynn pisze:A nie jest to kryzys wieku średniego?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości