Pudelek pisze: fatalny stan finansów państwa odziedziczonych po PO
To akurat jest prawda...
Pudelek pisze:zwalą na Unię, która nie lubi polskich patriotów
a co- niby unia lubi jak przy wladzy w krajach zwiazkowych sa narodowcy? nie wydaje mi sie...
Pudelek pisze: fatalny stan finansów państwa odziedziczonych po PO
Pudelek pisze:zwalą na Unię, która nie lubi polskich patriotów
A czy pracownicy KK też dostaną po 500 zł na dziecko ?
buba pisze:Pudelek napisał/a:
fatalny stan finansów państwa odziedziczonych po PO
To akurat jest prawda...
Pudelek pisze:Tyle, że ja sądzę, że PiS zacznie od rzeczy najprostszych i mało kosztownych: całkowity zakaz aborcji, in vitro, walka z dżenderem i "ochrona polskich rodzin"
sprocket73 pisze:Mój kolega, pracujący od kilkunastu lat jako urzędnik w sejmiku wojewódzkim, uważa, że politycy z PO są niezrównani jeżeli chodzi o wyprowadzanie/kradzież publicznych pieniędzy, natomiast tych z PiSu wspomina jako dużo mniej "sprytnych", co skutkowało tym, że mniej pieniędzy się "gubiło" po drodze.
Krzyś66 pisze:dość szybko okaże się ,że po prostu nie da się spełniać większości obietnic
R0BERT pisze:podeśle świeckich i nowoczesnych islamistów, którzy nie dopuszczą do panoszenia się ekstremistów katolickich.
Krzyś66 pisze:Nie ważne Dobromił kto chce spełniać obietnice
Krzyś66 pisze:ważne że związkowcy i zapewne spora część pracowników będzie oczekiwała spełnienia marzeń a jak wiadomo tego się nie da
Dobromił pisze:A czym się oni różnia w podejściu do "niewierzących" ? No dobra, ekstremiści katoliccy jeszcze nie maja przyzwolenia społecznego na dekapitację.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości