a propo's Wyborów, polityki, Unii, standardów, ISO itd
Chyba jutro tzw cisza wybiórcza.
Moje przewidywania.
Kto wygra ? Nie mam pojęcia .
Jeśli nie wygra Komor , trudno dramatu dla mnie nie będzie.
Jeśli przegra Duda :
wariant realistyczny - wybory będą sfałszowane ; odpowiedzialne za porażkę wyborczą będą media - oczywiście wszystkie prócz jedynych "wolnych ".Tu troszkę mogę się zgodzić , bo gdyby media w ogóle nie pokazywały , inaczej w ogóle nie emitowały ścieżki dźwiękowej do prezentowanych postaci z PiSu to zapewne nie tracili by tyle głosów.
wariant nie realny , a w sumie korzystny dla Polski - Prezes podaje się do dymisji , ta zostaje przyjęta , władzę w partii przejmuje Duda , Antek jedzie "do wód " najlepiej do Australii.Duda prowadzi PiS do (moim zdaniem) zwycięskich wyborów parlamentarnych .
I o.
Moje przewidywania.
Kto wygra ? Nie mam pojęcia .
Jeśli nie wygra Komor , trudno dramatu dla mnie nie będzie.
Jeśli przegra Duda :
wariant realistyczny - wybory będą sfałszowane ; odpowiedzialne za porażkę wyborczą będą media - oczywiście wszystkie prócz jedynych "wolnych ".Tu troszkę mogę się zgodzić , bo gdyby media w ogóle nie pokazywały , inaczej w ogóle nie emitowały ścieżki dźwiękowej do prezentowanych postaci z PiSu to zapewne nie tracili by tyle głosów.
wariant nie realny , a w sumie korzystny dla Polski - Prezes podaje się do dymisji , ta zostaje przyjęta , władzę w partii przejmuje Duda , Antek jedzie "do wód " najlepiej do Australii.Duda prowadzi PiS do (moim zdaniem) zwycięskich wyborów parlamentarnych .
I o.
Oj ROBERT , ROBERT .
A co jest niezwykłego poza ostatnim akapitem w mej wypowiedzi .Czyż wszystkie poprzednie wybory nie były okrzyknięte przez PiS jako sfałszowane , czyż mediom nie zarzuca PiS przy każdej okazji - sprzedajności i stronniczości .
Gazety nie czytuję , Tobie mogę zalecić dwa tygodnie bez jedynie słusznych mediów , być może zmieni Ci się obraz świata ..
A co jest niezwykłego poza ostatnim akapitem w mej wypowiedzi .Czyż wszystkie poprzednie wybory nie były okrzyknięte przez PiS jako sfałszowane , czyż mediom nie zarzuca PiS przy każdej okazji - sprzedajności i stronniczości .
Gazety nie czytuję , Tobie mogę zalecić dwa tygodnie bez jedynie słusznych mediów , być może zmieni Ci się obraz świata ..
Krzyś66 pisze:Oj ROBERT , ROBERT .
Oczywiście masz rację i na pewno nie czytujesz, wręcz się brzydzisz tamtejszymi treściami, co widać po powyższej wypowiedzi .
- _Sokrates_
Słucham i nie wierzę. Już chyba były Prezydent mówi, że 53% opowiedziało się przeciwko demokracji.
Ostatnio zmieniony 2015-05-24, 22:37 przez cezaryol, łącznie zmieniany 1 raz.
Basia Z. pisze:cezaryol pisze:Czy Wy naprawdę wierzycie że (65+5=70)<=>(42+5=0) czy tak sobie żartujecie?
Nie rozumiem o co chodzi.
O biologię. Mimo że to liczby. Te większe to wiek Jarosława Kaczyńskiego i Andrzeja Dudy. Mniejsze, to długość kadencji prezydenta. Ten pierwszy powoli schodzi ze sceny politycznej, a za pięć lat może być bardzo mało aktywny. Jeśli ktoś wierzy, że facet w średnim wieku będzie wykonywał "polecenia" tego starszego, mając świadomość że w takim przypadku nie będzie miał szans na drugą kadencję, to chyba trochę się myli. Na pociechę trzeba powiedzieć, że Adam Michnik też się pomylił, mówiąc o przejechaniu przez Komorowskiego zakonnicy w ciąży