Sprawy techniczne itp.
- Malgo Klapković
Mi się też tak kiedyś parę razy stało, dlatego przed wysłaniem zawsze otwieram nowe okno i kopiuje do niego i dopiero wysyłam. Ale tu chodzi o te problemy z tym autologowaniem, no nic ja się zabieram za czytanie podręcznika administratora, całe 112 stron w pdf to się wszystko w końcu jakoś myślę poustawia...
i znowu to samo - włączam rano kompa, wchodzę na forum i od nowa muszę się logować muszę przyznać, że jest to mocno wkurzające
PS>ktoś coś zmieniał z emotkami? bo wczoraj były inne, a dzisiaj te same bezpłciowe - żółte i ograniczony zestaw...
PS>ktoś coś zmieniał z emotkami? bo wczoraj były inne, a dzisiaj te same bezpłciowe - żółte i ograniczony zestaw...
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
daj adminowi trochę czasu, od paru dni jedzie po kilkanaście godzin dziennie (zdarzyło się i 36h bez przerwy na sen, dzień, noc i kolejny dzień, to może nawet i więcej h)Pudelek pisze:i znowu to samo - włączam rano kompa, wchodzę na forum i od nowa muszę się logować muszę przyznać, że jest to mocno wkurzające
Robert jest w trakcie lektury instrukcji, więc jeśli to nie jest problem ważący na czyimś życiu, to chyba można jeszcze chwilę poczekać.
Nawiasem Robert działa i nawet inwestuje z własnej kieszeni, żebyśmy się wszyscy mieli gdzie bawić. Nie wiem, czy znajdziesz drugiego takiego altruistę.
Wcześniej, czy później wszystko będzie ustawione, usterki można zgłaszać bez zabarwienia emocjonalnego, tak myślę.
Spokojnie.
myślę, że Vision nie potrzebuje adwokata ani nawet adwokatki...
z całym szacunkiem, ale ja miałem się gdzie bawić - w poprzedniej wersji forum do której nie trzeba była inwestować z własnej kieszeni, takich problemów nie było, to nie ja bębniłem o przenoszeniu, a nawet byłem temu przeciwny. Więc argument z d...y.
Mieliście pomysł na nowe forum, to macie - i należy się liczyć z tym, że ludzie będą zgłaszać usterki również z zabarwieniem emocjonalnym.
bluejeans pisze:Nawiasem Robert działa i nawet inwestuje z własnej kieszeni, żebyśmy się wszyscy mieli gdzie bawić.
z całym szacunkiem, ale ja miałem się gdzie bawić - w poprzedniej wersji forum do której nie trzeba była inwestować z własnej kieszeni, takich problemów nie było, to nie ja bębniłem o przenoszeniu, a nawet byłem temu przeciwny. Więc argument z d...y.
Mieliście pomysł na nowe forum, to macie - i należy się liczyć z tym, że ludzie będą zgłaszać usterki również z zabarwieniem emocjonalnym.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!