Malgo Klapković pisze:Z tym hasłem czy nie pada było nieco inaczej ("Nie pada, to niedobrze").
Z resztą... kiedy to było...
jakoś tak, chyba z tydzień temu
Wiolcia pisze:forse pisze:Wiolcia pisze:Uwielbiam takie drogi
Takie prowadzące, wśród pól, zagajników, przysiółków ... z widokami "dookoła oczu"
Takie też lubię
Taak, właśnie takie .
Na razie w Beskid Żywiecki jeżdżę słabo, ale przy okazji na pewno tam zajrzę!
forse pisze:Wiolcia pisze:forse pisze:Wiolcia pisze:Uwielbiam takie drogi
Takie prowadzące, wśród pól, zagajników, przysiółków ... z widokami "dookoła oczu"
Takie też lubię
Taak, właśnie takie .
Na razie w Beskid Żywiecki jeżdżę słabo, ale przy okazji na pewno tam zajrzę!
Zajrzyj, bo warto
Ja też mam zaległości, co do Beskidu na wschód od Żywieckiego...wogóle nie znam Niskiego....ale wszystko w swoim czasie
forse pisze:Wiolcia pisze:Za to Beskid Niski uwielbiam!
No nie wypowiem się, jak tam jest... ale po fotkach, które oglądam..wynika, że, że tak napisze, jest tam "sielankowo " ...jest ."dużo przestrzeni"... tylko te wzniesienia takie troche niskie
Piotrek pisze:forse pisze:Piotrek pisze:Potem pół godzinki pieszo
i na samą górke idzie podjechać...jak ktos ma lenia
To już trochę nie przystoi
Wiolcia pisze:forse pisze:Wiolcia pisze:Za to Beskid Niski uwielbiam!
No nie wypowiem się, jak tam jest... ale po fotkach, które oglądam..wynika, że, że tak napisze, jest tam "sielankowo " ...jest ."dużo przestrzeni"... tylko te wzniesienia takie troche niskie
Niskie jak niskie, ale niektóre podejścia potrafią dać nieźle w kość, np. słynna ściana Lackowej . Mnie tam wysokości nie przeszkadzają, ważniejsze są przestrzenne widoki i doliny.
Wiem
ale jak są udogodnienia, to czemu czasem nie skorzystać..
Piotrek pisze:Tam po prostu cała droga ma widokowy charakter wiec trochę szkoda poodjeżdżać. No, ale rozumiem, jak się n.p. ma tylko chwilę to lepiej być z podjazdem niż w ogóle zrezygnować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 197 gości