Sprawy techniczne itp.
jedyne, co można zrobić, to sprawdzić rozdzielczość monitora (prawym klawiszem myszy w monitor właściwości ustawienia rozdzielczość ekranu.Piotrek pisze:Mnie się to forum nie mieści w tradycyjnym monitorze (na laptopie jest ok.), trzeba każdą odpowiedź przewijać w poziomie. Idzie to jakoś ustawić?
jeśli tam jest ustawiona maksymalna, to nic się już nie da zrobić.
trza przewijać (:
(no chyba, że Vision ma w zasobach jakiś inny szablon forum, i będzie chciał wszystko od nowa wgrać w inną skórkę napisaną pod mniejszą rozdzielczość, to wtedy pasek pewnie by znikł ;>)
jacie, to ja muszę uzupełnić lekcje dzisiaj na zajęciach! Mój nauczyciel mi kazał robić stronki od razu pod konkretną rozdzielczość i powiedział, że jak zrobię pod za dużą, to inni będą przewijać paskiem na dole.Vision pisze:No pisałem Ci już, że powalczę z tym ale Blue musiała się wtrącić Ogólnie to na smartfonie działa ok, bo sprawdzałem, jedynie z rozdzielczością 1024 - 800 na monitorach jest problem... ale to się z pewnością da rozwiązać, więc nie ma co panikować
człowiek się uczy i uczy (i dalej niewiele wie!)
- Malgo Klapković
dzięki! też zawsze chciałam mieć pasek przewijania na dole :D:DVision pisze:Teraz niby działa, tylko nie o to mi chodziło, bo teraz ja też mam forum na cały ekran, a chciałem mieć węższe No i teraz zdjęcie u góry musiałoby mieć 1000px a nie 1140 bo je obcięło, ale póki co Piotrek ma dobrze
(no i mam!)
- Malgo Klapković