Vision pisze:To ja tylko taką sugestię na początek, skoro kiedyś ustalaliśmy co robimy ze spamerami i nikt nie robił z tych postanowień większego problemu, to równie dobrze można ustalić co robimy z trollami, zawsze można coś wymyślić. Bo chciałem zasugerować, że troll to nie jest zwykły użytkownik forum i jak kogoś się za takiego uzna, to można coś z nim zrobić. Gdzieś presto napisał dać bana na miesiąc i zobaczyć co dalej. No ale banów miało nie być, ale są też inne opcje z punktu widzenia technicznego i w zasadzie dużo komuś czegoś zabraniać nie trzeba, np. poza funkcją "odpowiedź" na jakiś czas. Ale to tak głośno myślę tylko...
Nie wierzę w to co czytam!
Pożarłeś się z kumplem publicznie (mogłeś na pw, ale nie, trzeba było zrobić z Sokoła najgorszego admina, wytykając mu publicznie wszystkie pierdółki, jakie udało Ci się znaleźć), w sumie tylko dlatego, że chciał moderacji, czyli wprowadzenia jakiegoś choćby minimalnego ładu na forum. Skutecznie się go pozbyłeś, po czym proponujesz .... moderowanie, czasowe bany?!!
Czyli cała ta patetyczna gadka o tym, jak to kategorycznie jesteś przeciw zasadom, jakie on chciał, o zaufaniu, cała gadka o nierozliczaniu userów z tego, co piszą, bo mają prawo pisać co chcą i gdzie chcą (nawet jeśli działalność forumowa nie ma nic wspólnego z górami) to było zwykłe zakłamanie.
No i pękła bańka o najlepszym adminie jaki kiedykolwiek istniał. W niczym nie jesteś lepszy od innych. Dla mnie to wielkie świństwo, Robert.
Nie kwap się z odp. Raczej wciśnij ten guziczek przy moim nicku, przynajmniej statystyki się poprawią i wzrośnie liczba postów na użytkownika.
Pudelek, Sokoła znam długo. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby odszedł sam z jakiegoś forum, bo mu się przestało podobać. Zawsze go wyrzucali
Tu akurat nie chodziło o forum, czy adminowanie. Możesz mi uwierzyć na słowo. To tak, żebyś sobie buzi nie wycierał kimś, kogo już nie ma. To niezbyt ładnie