Quiz dla Tatroholików (Tatry)
Z 20 minut szukałem szczytów z 2 szlakami jest ich kilka, ale żaden mi nie pasuje. Na pewno jest zrobiony z jakieś niepopularnej pespektywy xD
Ale spróbuje odgadnąć
Zadni Granat
Ale spróbuje odgadnąć
Zadni Granat
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Jakby tak się dokładnie przyjrzeć to na Zadni można dotrzeć trzema trasami.
Nie, to nie Zadni.
Nie, to nie Zadni.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Tępy dyszel
Bez sensu zgadywać, jeśli sie nie chce zadawac zagadki....
Zgadłeś, oczywiście, więc... kto tam chce, niech zadaje. To znaczy Siwą zgadłes, bo nie rozumiem pojęcia "trawers starorobociańskiego".
Zgadłeś, oczywiście, więc... kto tam chce, niech zadaje. To znaczy Siwą zgadłes, bo nie rozumiem pojęcia "trawers starorobociańskiego".
Ostatnio zmieniony 2024-01-25, 21:06 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja to lubię takie okazję xD
No to na jakiej przełęczy zaraz będziemy?
No to na jakiej przełęczy zaraz będziemy?
Ostatnio zmieniony 2024-01-25, 23:35 przez Coldman, łącznie zmieniany 1 raz.
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach